Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama hanusi

Sprzedam ubranka po córeczce od 0 do 2 lat

Polecane posty

Gość mama hanusi

Potwierdziło się już na 100% że w październiku urodzi się nam synek, więc sprzedaje ubranka po córeczce. Do wyboru do koloru - sukienki, spodenki, bluzeczki, kurteczki... Ubranka są ładne, zadbane, sprzedaję je naprawdę niedrogo - może któraś z mam skorzysta, a mi pomoże uzyskać miejsce w szafie na ubranka dla synka? Zdjęcia, opisy i wszystkie informacje umieściłam pod linkiem: www.biurobud.nazwa.pl/opis ciuszki.pdf Serdecznie zapraszam do oglądania!

Gość mama hanusi
Podzieliło mi link... a więc jeszcze raz: www.biurobud.nazwa.pl/opis ciuszki.pdf Serdecznie zapraszam!

Gość gość
moze wklej link na tnij.pl

Gość gość
wkleiłam tu kiedys link, dostalam zjebe ze jestem szmata bo chce sprzedac stare szmaty zamiast oddac a przeciez tutaj kazda potzrebuje a ja chce na biednych osobach zarobic :D a jak co do czego to przeciez na kafe same bogacze siedza :D

Gość mama hanusi
Dzięki za pomysł ze skróceniem linku... Spróbuję. A póki co zainteresowanym polecam skopiowac po prostu cały link z pierwszej mojej wiadomości. A co do opinii o wystawianiu ubranek - cóż, super że są tacy, których stać, by wszystkie nieużywane już ubranka czy sprzęty rozdawać biednym. Ale nie powinni oni oceniać innych. I tyle w temacie. Ja mam nadzieję upiec dwie pieczenie na jednym rożnie - odzyskać trochę kasy zainwestowanej w ubranka i jednocześnie wspomóc inne mamy, które bedą mogły kupić ubranka w dobrym stanie po kilka zł, zamiast po kilkadziesiąt. Myślę, że to uczciwa transakcja.