Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studzia ma inżyniera a nie może znaleźć pracy

Polecane posty

Gość gość

jak widać nawet inż przestają mieć lekko w pl :)

Gość gość
Studzia przede wszystkim jest zdrowo p*****lnięta i miała już kilka prac ale wszystkie straciła bo nie umiała się w nich zachować. Jeśli ktoś pije piwo na odwagę przed rozmową kwalifikacyjną to raczej nie ma rowno pod sufitem? :O

Gość gość
ja też znam kilku inżynierów, którzy pracują np. w barze :D jeden nawet roznosił ulotki :D i nawet nie wiecie jaką z tego mam satysfakcję :D bo zawsze tacy pewni siebie i mają się za lepszych od humanistów (i od pozostałych kierunków) a tu doopa blada :D nie jest już tak prosto znaleźć pracy mając inż

Gość gość
Koleżanka ma mgr inż.z budownictwa i też miała problem znaleźć pracę,ale w końcu się udało.Zawsze wolą faceta zatrudnić,jedni nie płacą,przykre:-(

Gość gość
A jak myślisz sieroto czy terapeuta takich jak ty też jest niedorozwojem?Zostań mgr albo chociaż licencjat zrób to pogadamy,a na razie zamknij ryj,bo nawet koło wyższej uczelni nie stałeś:-P

nie mam pracy bo nie jestem typem kobiety pracującej! papier zdobyłam, bo chciałam zakończyć to co lekkomyślnie zaczęłam. J***e mnie ten inżynier :classic_cool: i tak będę kiedyś bogata :classic_cool: