Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myśl..

Polecane posty

Gość gość

Miał sobie przemyśleć wszystko chciałam by się odezwał jak przemyśl sobie nasz sens związku bo nie mogliśmy się dogadać . Nie umiałam z nim gadać miałam jakąś blokadę juz ponad tydzień i cisza .. Spotyka się z moją koleżanką niby jako przyjaciele co nam myśleć i robic . Dobija mnie juz cala ta sytuacja

Gość gość
nic nie rób i nie zakładaj ciągle tych samych tematów bo się tylko nakręcasz. on nigdy nie zrozumie tego waszego "sensu". taka jest prawda.

Gość gość
Przymyślił i nie odzywa się. Koleżanka w cudzymsłowiu chyba.

Gość gość
Mówił do innych ze nie chciał by się tak to skończyło a jakos się nawet nie odezwie i udaje jakby nic się nigdy nie stało. Unika tematu o mnie i się wkurza jak ktoś o mnie mówi i się dobrze bawi. Czy to znaczy ze się bawił tym wszystkim i nic dla niego to nie znaczyło

Gość gość
Zawsze ona byla godna zaufania a teraz juz nie wiem co mam myśleć spotka się z nim jaki niby z przyjacielem tak mówi i ona ma chłopaka ale on nią olewa

Gość gość
Przyjazn damsko-meska :D

Gość gość
Dobija mnie to. Chciałam do niego napisać ale nie mogę nie chce mu się narzucać i jak widać niestety ja tylko to przeżywam i nie wiem jak sobie z tym poradzić