Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pije pifffko

Dlaczego podoba wam sie socjalizm? Przeciez zabiera sie pracowitym, zeby dać len

Polecane posty

Gość pije pifffko

Zabiera się pracowitym, mądrym, zaradnym- żeby dać leniom, głupkom i patologii Dlaczego to popieracie, nie buntujecie się?

Gość gość
Bo my, pracowici, mądrzy i zaradni wiemy, że kiedyś i nas moze dopaść bieda, choroba własna lub bliskich i wtedy takie "coś" jak ty będzie o nas pisało, że jesteśmy lenie, głupki i patologia.

Gość gość
mi się też nie podoba dawanie kasy np. bezrobotnym ale np. niepełnosprawni, uważam, ze zasługują na jakieś minimum aby godnie żyć

Gość pije pifffko
Podązając tą drogą, nasza cywilizacja upadnie Gnębimy podatkami madrych i pracowitych, a rozmnaża się glownie patologia

Gość gość
Jakoś nie upada w Niemczech, Francji czy tak socjalnych państwach jak Szwecja czy Norwegia.

Gość gość
Mi się wcale socjalizm nie podoba...

Gość pije pifffko
shatyn ale skoro jesteś mądra i pracowita, to odlozysz na czarną godzine... ewentualnie wychowasz madre dzieci, które zadbają o Ciebie

Gość gość
Po pierwsze to ja jestem facet a po drugie... Nigdy nic nie wiadomo.Znałem paru takich mądralów. A życie jest nieprzewidywalne.

Gość pije pifffko
shatyn najczęściej nadawane imie w Mohamedi to Mohamed... Muzulmanie rozmnażają się, bo korzystają z socjalu ludzi pracujących

Gość gość
a to wybacz shatynie- zdjecie mnie zmylilo ja jestem kobietą :)

Gość gość
No i? To ma oznaczac, że nie powinniśmy pomagać ludziom potrzebującym?Niestety demokracja nie jest systemem idealnym ale lepszego nie wymyślono.Dlatego czasem "Mohamedy" na tym żerują.

Gość gość
Na zdjęciu znajduje się pewien babofon pisiorowaty.

no właśnie Francuzi płacą głową za ten swój socjalizm a dawanie kasy zarobionej przez normalnych ludzi mordercom, gwałcicielom, albo elementowi napływowemu o zamordystycznych skłonnościach to już jest szczyt głupoty. x Bo my, pracowici, mądrzy i zaradni wiemy, że kiedyś i nas moze dopaść bieda, choroba własna lub bliskich i wtedy takie "coś" jak ty będzie o nas pisało, że jesteśmy lenie, głupki i patologia. x taaaaaak dlatego godzicie się na ustrój, który opodatkowuje darowizny i prywatne fundacje:D logika tak bardzo wy/r/u/c/h/a/n/a/ x

Gość gość
A kto Ci powiedział, że się godzimy?Czasami nie można inaczej a czasami trudno zmienić coś głupiego.Demokracja nie jest najlepszym ustrojem.

Gość gość
shatyn ty bezmyślny lemingu

Gość gość
Spróbuj być jeszcze bardziej żałosnym...:D

Gość gość
"Jakoś nie upada w Niemczech, Francji czy tak socjalnych państwach jak Szwecja czy Norwegia." Ale upadnie.

Gość gość
Z czego wróżysz?

Gość gość
.

Gość gość
podnoszę, bo jestem ciekawy

Gość gość
upadnie bo arabstwo, murzyny tam ciągną. Więcej dzieci oni mają niż rdzenni Europejczycy X brokeninside ma rację.