Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piątkowy wieczor

Polecane posty

Gość gość

Co robicie drogie mamy w piątkowy wieczor? Ja siedze sama z synkiem 2l spi juz. Maz w pracy na noc. Zaraz zrobie sobie drinka whisky z lodem.

Gość gość
kończę cwiczyc, potem kolacja i trzeba powystawiać troche rzeczy na sprzedaż, dzieci na wakacjach, reszta w pracy, nie piję, bom na diecie, ale własnie przypomniało mi sie o wynalazku - winie bezalkoholowym, to sobie może jutro zrobię bezprocentową sangrię;) miłego wieczoru:)

Gość gość
Czekam na poród :-( 38 tydzień, poprzednie porody właśnie wtedy się zaczynały.... A tym razem na razie nic.... Ehhh też bym walnela jacka Danielsa z kulką, a to jeszcze rok karmienia :-) jutro ma być W-wie 34 stopnie, jutro to bym nie chciała rodzic.... Mąż na siłowni córka w wannie, syn coś tam dlubie w pokoju a ja leżę i puchne przed tv.... Mam serdecznie dosyć ciąży

Gość gośćania
ja właśnie wróciłam z siłowni- 39 tydz i 6 dzień-jutro mam termin:) ale ćwiczę od kilku lat + cała ciąże po konsultacji z lekarzem i trenerem na razie mały sie nie szykuje do wyjścia,zero jakichkolwiek oznak

Gość gość
Ta co kończy ćwiczyć - ciekawe jak to robisz pisząc na tel lub kompie :D

Gość gość
normalnie - ćwicze z Mel b. po 10 minut, w przerwie pomiędzy sesjami zagladam;)

Gość gość
tu autorka.Podziwiam że chce wam się ćwiczyc w taki upał,Ja normlanie biegam nawet zimą, ale od początku lipca to jest masakra jakaś :( od wtorku zaczynam maraton dyżurów i liczę na naprawdę zimne dni hehe. Dzisiaj już 3 drinki umiliły mi wieczór na dzisiaj koniec. Szkoda że mężuś w pracy heh;p

Gość gość
u mnie nie ma upałów - co do rodzenia w lipcu - chyba lepiej juz urodzić wtedy niż chodzić w wysokiej ciązy do września???

Gość gość jjnb
Maz na piwie z kolegami - jutro wesele jego najlepszego kumpla - ostatni ich tak jakby wspólny wieczor bo wyprowadza sie kawałek od nas. Synek jeszcze sie bawi u siebie - ma 6 lat ale w wakacje pozwalamy mu później sie kłaść, ja ogarnelam troche w domu i oglądam CSI. Jutro fryzjer, kosmetyczka ;)