Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PocotoByło

Jak bardzo można zaangażować się w wirtualną znajomość?

Polecane posty

Gość gość
Witaj w klubie :) Choć ja już się z tym uporałam ale co mi się dostało to moje :O

Gość gość
Człowiek zawsze uczy się na swoich błędach. Ty już masz je za sobą.

Gość PocotoByło
Wiem ze nie ja jeden ale nie sadzilem ze ja dam sie tak pochlonąc czemus tak trywialnemu i nierealnemu... zenada:O

Gość gość
I owszem choć nie całkiem bez konsekwencji. Jeśli mogę Ci coś doradzić: najczęściej problem jest w nas samych, tworzymy wyobrażenia, którym nadajemy nazwę nicka. W życiu realnym tak nie ma :) Pamiętaj o tym ;)

Gość gość
Czemu mam dziwne przeświadczenie, że o mnie mowa...?

Gość gość
Oj nie dramatyzuj :O Wiem, że to głupie :p Ale się wkręcamy bo marzymy, pragniemy i tym podobne głupoty Nie obwiniaj się :)

Gość PocotoByło
Pewnie masz racje.. na sile szuka sie ucielesnienia swoich pragnien i samemu zaklada sie sidla.. a po co? Samotnosc robi z czlowieka glodna jakiejkolwiek wiezi kuklę...

Gość gość
gość dziś Może też marzysz :p

Gość gość
Nikt nie chce być sam, każdy czegoś pragnie a tu wydaje się wszystko na wyciągnięcie ręki. Zabawne jest to, że wpadamy sami w ułudę przez siebie tworzoną. Zazwyczaj wszytko się dematerializuje. Chłopie to MATRIX i nie tylko wirtualny ale i emocjonalny :)

Gość PocotoByło
W realu mam zone z ktora zyje jak z obca a przyszwoitosc i wpojone wychowanie nie pozwala mi na realny romans.... sytuacja bardziej skomplikowana niz na 1 rzut oka

Gość gość
Zazdroszcze tym którzy się juz uporali. Ja wciąż sobie z tym nie poradzilam. Chyba dlatego ze zbyt dużo straciłam. A tam zbyt dużo. Wszystko straciłam. Wciąż place.

Gość gośćc
Chciałeś zobaczyć jak to jest w sieci i nie spodziewałeś się,że można kogoś stąd zapragnąć aż tak,że trudno teraz żyć?

Gość gość
Współczuję ale wiem, że dasz radę tak jak i ja dałam :) Twoja sytuacja też jest taka standardowa - bez urazy :) Ale przyznaj, że sami jesteśmy sobie winni :p

Gość PocotoByło
Czyli nie jestem tutaj sam...

Gość PocotoByło
Gośćc... trudno żyć? Jeśli napedem do wstawania i dzialania staje sie pieprzona kopertka na ekranie telefonu i co 5 minut sprawdza sie czy jest nowy@ a kiedy niema go dluzej to wszystkoegonsie odechciewa to jak to nazwac? .... nie wstydze sie tego wogole tylko probuje zrozumiec i uporac... boli jak diabli..

Gość gość
Oczywiście, że nie :) Mogę Cię wspierać dopóki nie uzmysłowisz sobie, że przede wszystkim to Twój wytwór wyobraźni a skoro ją masz to trza zrobić z niej pożytek ale to potem :)

Gość PocotoByło
Chora jazda i chory gosc ze mnie ze w cos takiego sie wpakowalem...

Gość gość
PocotoByło dziś skąd ja to znam...

Gość PocotoByło
Dzieki za slowa otuchy i jestem w szoku ze jeszcze zaden celebryta kafe nie wpakowal sie tu z swoimi hejtami

Gość magica
Nie chory a pragnący kogoś bliskiego, kogoś kto zrozumie, wysłucha w ciężkich chwilach i pośmieje się w radosnych momentach. Normalny facet z Ciebie:)

Gość PocotoByło
Normalny czyli naiwny latwowierny i slepy...

Gość gość
Oczekiwanie nowego maila, nowej wiadomości na gadu gadu. Brak powoduje furię i wściekłość, a pojawienie się radość jak u dziecka co dostalo lizaka.

Gość gość
PocotoByło dziś Trochę tak ale to nie tu leży problem i nie wiem czy w takiej formie jak ta uda się go rozwiązać

Gość gość
Pocotobyło masz imię na M?

Gość gość
Jesteś normalnym facetem :) Tak jak i ja jestem normalną kobietą ktora kiedyś się pogubiła. On to wykorzystał. Robiłam dla niego wszystko. Boli do dzisiaj. Cierpię do dzisiaj. Nie potrafię wybaczyć do dzisiaj.

Gość gość
gość dziś Spiertalaj mącicielu :p

Gość magica
PocoToBylo Po części właśnie taki ale to nie bierze się z niczego. Pomyśl dlaczego taki a nie inny? Może dlatego, że pragnąłeś akceptacji, że chciałeś poczuć jeszcze raz ten stan gdy pragnie się kogoś i gdy się za kimś tęskni. Szczęście w nieszczęściu polegało na tym, iż trafiłeś na kogoś nieodpowiedniego kto to wykorzystał

Gość gość
Dlaczego macicielu, zapytac nie można?

Gość gość
gość dziś zapytaj jeszcze o maila tej laski, może to Ty :p