Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zawsze jestem ta gorsza

Polecane posty

Gość gość

Chocbym nie wiem jak i gdzie się starala zawsze jest ktoś ode mnie lepszy. W pracy to pewnie normalne. Chociaż przykro, ze inni sa bardziej cenieni bo maja rozne talenty, które podobaja sie dyrekcji. Niekoniecznie z zawodem zwiazane. Mozna dwoic sie i troic a nagrode i tak dostaje kto inny. Jednak to praca. Można przeżyć. Najbardziej jednak na moim zyciu odbily sie takie rzeczy w relacjach damsko meskich. Mój pierwszy chlopak dlugo o mnie zabiegal. Nie chcialam go. Jednak swoim uporem osiagnal to ze sie zakochalam. Po paru latach zostawil mnie dla innej. Ponieważ mielismy wspolnych znajomych nie ras obilo mi sie o uszy ze dopiero z ta nowa wie co to prawdziwa milosc. Ze ze mna to nawet w polowie nie bylo to. Chociaz caly zwiaazek mowil ze kocha i byliśmy dla siebie pierwszymi partnerami seksualnymi. Moj drugi chlopak juz byl bardziej wylewny. Rozstalismy sie w zgodzie ale jeszcze kilka lat później od czasu do czasu sie spotykalismy. Z czasem sam porownywal nasz zwiazek do obecnego i oczywiście nasz to bylo wielkie nic. Kiedyś podobal mi sie inny chlopak. Spotykalismy sie ale tak po kolezensku. Jednak mogl czuc moje zainteresowanie. Raz opowiadal mi o imprezie jaka wspaniala poznal dziewczyne i mial na nia ochote. A przecież ja bylam obok. Teraz mam meza i wiem ze faceci ogladaja sie za innymi. Jednak ja sie boje. Ze dla niego te inne sa ladniejsze.. ciekawsze... a ze mna jest bo jest. Zycie boli. Nie umiem sobie poradzić z ooczuciem bycia ta gorsza. Nie wiem czemu inni sa dla innych ciekawsi...nie wiem co robie zle.

Gość gość
moim zdaniem po prostu źle do tego podchodzisz. Jakbyś sama siebie umiała docenić nie zależałoby Ci aż tak na docenieniu przez innych. Porównywanie sie z innymi nie ma sensu bo zawsze znajdziesz tych "gorszych" i "lepszych". A tak naprawde nikt nie jest gorszy. Skoro mąż jest z Tobą to musisz mu sie podobać i być ważna dla niego. A jeśli nawet widzi,że inne też są ladne no to co?