Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nikogo nie znajde :(

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co robię nie tak. Chyba jestem za grzeczny w stosunku to kobiet i za dobry. Zawsze konczy sie "zostańmy przyjaciółmi" oczywiście nie mówią tego w twarz ale to wynika z ich zachowania... Chyba kobiety serio wola łobuzów którzy traktuja je jak szmaty...

Gość gość
ile masz lat,z iloma sie spotykales,ile zarabiasz?

Gość Taki_jeden_964
"ile zarabiasz" powinno być na pierwszym miejscu. :) Mniej jak 2 tysiące to zostańmy przyjaciółmi, więcej jak 7 tysięcy to jesteś super, chyba cię pokocham.

Gość gość
kolejny zakompleksiony łajdak

Gość gość
a co robisz źle , może jest coś w twoim zachowaniiu co je zniechęca, przemyśl to

Gość gość
Jestem kobietą i wolę grzecznych facetów od łobuzów, nie wpierajcie mi nawet że jest inaczej, wiem że jest wiele takich kobiet jak ja, ale wy wolicie laski typu puszczalska a potem zdziwienie ze taka Was nie chce bo nastepny jest już na tapecie. Ale jesteście bezrozumni i naiwni, niejeden trafił już na taka normalna i w porządku to ją olał a potem płacz na Kafe bo kolejne to mają was w nosie.. Przypomnijcie sobie lepiej ile w życiu skrzywdziliście kobiet i pamiętajcie że to do was wraca......

Gość gość
Dokładnie tak, biorą się za zaburzone, nierozgarnięte laski, a późiej płaczą, że ona woli tego łobuziaka, taka prawda patologię ciągnie do patologii, więc żada normalna dziwczyna ie ainetersowałaby się jakimś toskycznym typem. Więc jeżeli taką wyrobiłeś sobie opinią na temat kobiet, to ajprawdopodobniej musiałeś celować też w niezbyt rozgarięte dziewczyny.

Gość gość
celowalem w dziwke analna

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
Mam 22 lata Dla ciekawskich : Jestem programistą moje zarobki są różne ponieważ są zależne od ilości przepracowanych dni. Jeden dzień pracy =255 zl netto. Zadna tajemnica.. Nie szukam łatwych dziewczyn Szukam normalnej prostej z zasadami ot co .