Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba nikogo nigdy nie znajdę:(

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co robię nie tak. Chyba jestem za grzeczny w stosunku to kobiet i za dobry. Zawsze konczy sie "zostańmy przyjaciółmi" oczywiście nie mówią tego w twarz ale to wynika z ich zachowania... Chyba kobiety serio wola łobuzów którzy traktuja je jak szmaty...

Gość gość
Mam ten sam problem a mam 33 lata, właśnie jedną taką zniechęciłem przez takie podejście... już się do mnie nie odezwie

Gość gość
Przez to że byłes grzeczny ją zniechęciłes? Co za bzdury:-)

Gość gość
00:48 - widocznie tak bo pisałem jej miłe smski, niby nie dużo bo kilka dziennie ale widzę że coś jest nie tak od paru dni :(... widać nastał koniec :( jak byłem bardziej obojętny to sama potrafiła pisać do mnie pytać co u mnie słychać, jak trochę stałem się milszy, bardziej chętny na spotkania to nagle się zmieniła :(

Gość gość
Ty nie wiesz tego napewno, domyślasz się i szukasz powodu tam gdzie napewno nie ma heh dzisiejsi faceci, dziecinada

Gość gość
Zmieniła się bo pewnie w Twoim zachowaniu coś się jej nie spodobało, albo zwyczajnie w świecie poznała innego, wolno jej

Gość gość
01:00 - no raczej innego powodu nie widzę może kogoś innego poznała nie wiem, tak czy owak widzę że idzie wszystko w kierunku odwrotu

Gość gość
jakby chodziło o zachowanie to raczej by to ucięła po ostatniej randce, które zresztą była bardzo fajna