Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

nie powstrzyma mnie nic

Polecane posty

Gość gość
Każda fotka którą tu wrzuciła była jej, wracajcie do prześladowania noxelii.

Gość gość
mój poziom nie pozwala mi na kontynuowanie tej dyskusji. Żal mi takich osób i siebie w tej chwili, że pisze w tym wątku. Nara

Gość gość
gość dziś Tak się do laptopa z biedry napierdoliłeś, że już poziom trzymasz czy o co ci chodzi chłopcze?

a ja jeśli ci ulżyło nie załuje że z tb dyskutuje, czasem trzeba dać ujścia swojej frustracji, rozumiem ze jestes zazdrosna i cięzko ci się do tego przyznać i nie mam ci za złe że zrównałaś mnie z błotem, jestem do tego przyzwyczajona.

Gość gość
Widziałem fotki i pragnę cię pieścić po całym ciele infernal 👄

Gość gość
chyba żałosna infernal wrócila z pracy i się nudzi skora zabiera glos na kafe. Znów będziesz kłamać tak jak wczoraj podła istoto ??

Gość gość
wczoraj chciala się lafirynda ustawić z jaki popychaczem z Lublina, ale jak się zjarzyl to ją olał i dobrze zrobil, bo to strata czasu... Wrzuca to coś zdjęcia innych lasek i udaje, że to jej. Żenada na maxa

Gość gość
pisal twój kolega z Katowic, tak na marginesie

Gość gość
tu k-ce Ja jej nie dam spokoju, bo mi chciala obciąć mojego żylastego zaganiacza brzytwą !

Gość gość
bravo moj kochany małpiszonku, do mnie też częła skakac bez powodu, a byłem dla niej miły. Wykończmy tę sukę i wbijmy jej kołek w jej serce ! niech zdycha

Gość gość
płakac po niej nie będziemy, chyba ,że jej bękarty bedą z resztą każdy z innego ojca poczęty.

1- tobie nie mialaby co obcinac 2- a tobie raz powiedzialem i drugi powtarzal nie bede...

W innym topiku dodała post w którym nazwała wszystkich "przegrańcami" po czym po chwili go zedytowała. Zwróciłam jej uwagę to zaczęła mnie obrażać. Niech ona tylko tu wróci, to pocisne jej po rajtach jak należy.

Gość gość
Można jej nie lubić (tak jak ja np.), ale taki hejt? :o dlaczego?

Gość gość
...a jej dzieci zostały, bękartami i sierotami i żeby poszły do adopcji, zapomniałem dopisać. K-ce

Gość gość
czekam z niecirpliwością na nią... Życia na kafe już nie będziesz miała i ja się o to postaram K-ce

jak mozecie tak mowic?! to dla was sukces sprawic komus przykrosc taka zeby sie poplakal, nawet jesli nie okaze tego na tym glupim forum? :o

To na ch*j szmata zaczyna rzucać z obelgami gdy ktoś w sposób kulturalny próbuje zacząć z nią rozmowę? Rozklekotane pi/ździsko zagrzybiałe, niech tylko tu przyjdzie to jej wjade na ambicje.