Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rosnąca krostka na głowie jestem przerażona

Polecane posty

Gość gość

Od dawna lub od zawsze mialam krostkę na głowie , nad uchem pod włosami. Dziś wrócilam znad wody i zauważyłam że ta krostka jest 2 albo 3 razy większa. Nie boli mnie, jest jasna, różowa, w dotyku bardzo odstaje. Przyznam,że byłam w swoim całym życiu 4 razy na solarium, mam prawie 20 lat.Przez ostatnie 3 dni trochę piłam, dziś opalalam sie na plaży. Jestem przerażona... od razu pomyślalam o najgorszym, kiedys fryzjerka to widziala i powiedziala ze to nic takiego i zeby tylko nie zahaczać, ale dzis zobaczylam ze jest duzo większa... nie wiem od kiedy taka jest Pomocy :( Mam tez mniejsza krostkę w okolicach intymnych, juz od bardzo dawna , wiem ze musze sie wybrac do ginekologa

Gość gość
może to kaszak ?

Gość gość
up

Gość gość
Moja mama miała ten problem w zeszłym roku. Odkąd pamięta miała coś takiego na głowie ja zreszta tez mam ale narazie nie rośnie. I też nie wiadomo kiedy urosło o wiele większe. Mama wystraszona bo powiększyły jej sie również węzły chłonne za uszami poszła z tym do lekarza rodzinnego ten stwierdził że przez osłabienie organizmu to urosło i węzły też i wyslal ja do chirurga. Chirurg potwierdził to co powiedział rodzinny po czym przy miejscowym znieczuleniu wyciął to ustrojstwo wyczyścił i wysłał wycinek do badania. Wyniki były ok i teraz mama ma spokój. Bylo to cos w rodzaju kaszaka ale dokładnie nie pamiętam. Radzę iść do lekarza bo może urosnąć jeszcze bardziej. Pozdrawiam