Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Minetka, ogromna rozkosz

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
oczywi艣cie, 偶臋 wszystkie s膮 moje , 偶adnego udzi艂u os贸b trzecich .Wygl膮dam jak .. kobieta ! zwyczajnie, neutralnie, br膮zowe grube w艂osy, figura normalna, bez przesadnej chudo艣ci, trafi艂am na ma艂o powierzchownego m臋偶czyzn臋. moje potrzeby ? mam ich du偶o, od tych seksualnych, materialnych , po osobiste , uczuciowe. mimo to wszystko 艂膮czy si臋 w jedno艣膰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Dopiero wr贸ci艂em. ........jutro masz swojego. ....m臋偶czyzn臋. ....ale..ale. ...mo偶e si臋 kiedy艣 znajdziemy. ..pocz膮tek mojego tel......6983......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
.......... witaj ...... .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak , m贸j ju偶 wr贸ci艂, T臋skni艂am za Nim ! od kiedy go pozna艂am, ni wiedzia艂am , 偶臋 mo偶na za kim艣 az tak t臋skni膰, ze wszystkich powod贸w! z seksem w艂膮cznie i nareszcie moje przeboje kulinarne zostan膮 docenione ! ;

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Opr贸cz. ...to jeszcze dobrze gotuje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oczywiscie ze dobrze, nawet p贸艂 roku w restauracji W艂oskiej uczynily ze mnie mistrza ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a Ty wielokropku ile masz wiosen , 偶e takiej kuchareczki i kobietki idelnej jeszcze nie znalaz艂e艣 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
......nigdy nie pisa艂em 偶e jestem sam. ....ale. ...mo偶esz by膰 z kim艣 i samotna. ...zawodowo zajmuj臋 si臋 gotowaniem. ...chocia偶 obecnie. ....pieczywo to m贸j dzia艂. ....W艂ochy marzenie. ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak wczorajsze burze....teraz podteks.....dobrze krecisz w艂oskie lody ....narzeczony. ...zadowolony. ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
...Ju偶 p贸藕no. ...zajrza艂em dla Ciebie. ..dobranoc. ....mi艂a. .....nie moja. ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰laska
Id藕cie spa膰..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
....Zawsze jak Tw贸j temat pcham na sam膮 g贸r臋. ....licz臋 偶e nikt inny nie odpisze tylko Ty. ...Natalio. ....to ju偶 staje si臋 coraz. ...bardziej. .o s o b i s t e....dobranoc ....na dobre. ...mokrych zdarze艅. ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕on臋 popchaj matole a temat jest dla wszystkich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Posra艂o go z tymi kropkami! Heh!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰laska
Po kiego te kropki? Ale chyba poszed艂 spa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
....... incebile....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
.......Bedziesz po wszystkim. ...zrelaksowana ...czekam ma mi艂y gest. ..w moj膮 stron臋. ...dzisiaj kochaj膮c si臋. ..mia艂em wra偶enie. ..偶e to Ty. ...pachniesz polnymi kwiatami. ......Ty.....nie moja...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
haha podobno krecenie lod贸w mojego ukochanego wychodzi i mistrzowsko, bawi臋 sie tak jak lubi臋, niestety on szanuje kobietki i nie daje mi konczyc tam gdzie chce ;C piszesz jakbys by wlasnie samotny, dlatego tak stwierdzilam. Kochajac sie , mysl o swojej partnerce, jaka jest pi臋kna i pon臋tna-inaczej nici z seksu;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
.....to nie umniejsza. ..a wr臋cz przeciwnie. ...dobrze 偶e opr贸cz Twojego narzeczonego jeste艣 w stanie. ..rozbudzi膰 zmys艂y. ..innego m臋偶czyzny.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
....jak si臋 czujesz. ...wolna od porz膮da艅. ..napisz jak wr贸cisz z .....pracy. ...mo偶e. ..co艣 ..razem. ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rozbudzi膰 zmys艂y innego m臋偶czyzny ? naprawd臋 ? kr臋ci mnie to . nie jestem wolna od porzadan, sama siebie pragn臋, wepcha膰 2 paluszki i czu膰 si臋 najlepiej na swiecie, do tego goroc膮 w pokoju, piwko wypite, relaksik sam na sam po pracy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cieszy mnie to 偶e r贸wnie偶 lubisz zabawy sama i.....z narzeczonym. ...gdybym mia艂 ukryt膮 kamer臋 ....co by艣 mi pokaza艂a. ...Natalko. ..pytanie. ....czy Twoje zmys艂y i rozkosz s膮 czasami adresowane w moim kierunku. ..a mo偶e co艣 z dedykacj膮 dla mnie. ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
...........偶ycie przesta艂o mnie bawi膰. .....

Udost臋pnij ten post