Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam trzech stałych sponsorów

Polecane posty

Gość gość

i chłopaka, który nic nie wie. Nie jest to dla mnie problem, bo seks z nieznajomymi nigdy nie był dla mnie problemem, zaczęłam w wieku 16 lat (obecnie mam 18 a na koncie prawie trzycyfrową liczbę kochanków). Kasa jest łatwa. Myślicie, że kiedyś się odzwyczaję od takiego zarobku?

Gość gość
Popytaj innych prostytutek. My sie nie znamy na tym.

Gość gość
Wątpię, bo prostytucja uzależnia, wciąga jak bagno.

Gość gość
Weź się zarobote a nie zarabiasz jakaś dziwna na dodatek masz Chłopaka ogarnij się takie dziewczyny tylko...

Gość gość
Z prostytucji nie tyle nie można wyjść, co większość nie chce wyjść, za łatwa kasa a zarabianie doopą nie jest zbyt skomplikowane.

Gość gość
że ten chłopak się nie brzydzi...

Gość gość
Tez mnie to dziwi, juz wolalbym byc sam niz z jakas prostytutka.

Gość gość
masz się czym chwalić

Gość gość
Ja mam jednego sponsora. Sama mam 22 lata , sponsor 25 ogólnie jest ok , przystojny i sympatyczny. 2 spotkania w tyg po góra 2h i 2,000 zł przelewa mi na konto. Ja pracuję i zarabiam 1,800 . Stać mnie na wszystko prawie, wszyscy w około myślą, że umiem świetnie zarządzać kasą i dlatego tak na wszystko mam i jeszcze oszczędam.

Gość gość
Nie ma to jak spotkania za kasę. Pieniądze robią swoje a kobiety coraz większe Wymagania mają to idą na łatwiejszą drogę. inna tu osoba napisała ze chodzi do pracy i też ma sponsora Ah kasa robi swoje. Dziwki z was. Do roboty trzeba się ruszyć a nie rozchylic nogi i czekać na kasę

Gość gość
To wina sytuacji w Polsce ze tak malo zarabiają

Gość gość
Ja mam jednego sponsora. Sama mam 22 lata , sponsor 25 ogólnie jest ok , przystojny i sympatyczny. 2 spotkania w tyg po góra 2h i 2,000 zł przelewa mi na konto. Ja pracuję i zarabiam 1,800 . Stać mnie na wszystko prawie, wszyscy w około myślą, że umiem świetnie zarządzać kasą i dlatego tak na wszystko mam i jeszcze oszczędam. vvv Jeden to za mało, za mało kasy.

ja bym tak nie mogl. nie wyobrazam sobie jak mozna placic dziewczynie za seks i nie wyobrazam sobie jak mozna isc do lozka z kims kto mi placi.... kasa ma znaczenie, ale sa jednak jakies granice.

Gość gość
Zal mi takich kobiet. Teraz leca na kase, ale po latach beda mialy problemy natury psychicznej. Jezeli oczywiscie wczesniej nie zalapia HIV-a i nie wyladuja na cmentarzu.

Gość gość
ja bym tak nie mogl. nie wyobrazam sobie jak mozna placic dziewczynie za seks i nie wyobrazam sobie jak mozna isc do lozka z kims kto mi placi.... kasa ma znaczenia, ale sa jednak jakies granice. x dokładnie, co to za przyjemność z seksu, jak wiesz, że musiałeś zapłacić i ktoś się zmusza, żeby nie puścić pawia przy tobie szkoda wysiłku

Gość gość
No jak widac sa faceci, ktorym to nie przeszkadza, chca "spusic z krzyza" i czesc, bez emocji, bez uczucia. I tym kobietom tez jak widac to nie wadzi, ze sa jedynie workiem na sperme. Zalosne. No ale takie zycie. Prostytutki sa i beda. Nie m a na to rady.

Gość gość
No i dobrze. Większość facetów i tak zdradza, więc nie ma co pozostawać im wiernym...

wiecie co, wszedlem sb z ciekawosci zobaczyc ile u mnie w miescie tego jest to ciezko nawet przejrzec. masa dziewczyn 20-25 lat, a p*****la sobie zycie na calego jesli chodzi o kwestie emocjonalno-zwiazkowe.

Gość gość
fuj fuj fuj

Gość gość
czyli jesteś k/u/r/w/ą

Gość gość
Jaką kurfą, kobietą wyzwoloną :):)

Gość gość
Ja właśnie jestem na etapie ustalania szczegółów . Jestem po rozwodzie. Nie szukam juz niczego na stałe . Pracuje wiec nie chodzi głównie o kasę. Poprostu czasem spędzić z kim weekend . Gdzieś wyjechać , odpocząć .

Gość gość
One sobie chyba nie zdaja z tego sprawy, ze ich psychika kiedys da im popalic..... i ze trzeba bedzie zaplacic za bledy mlodosci.

Gość gość
jesteś k/u/r/w/ą , d/z/i/w/k/ą , p/r/o/s/t/y/t/u/t/k/ą

Gość gość
11.20 wal się na ryj :)

Gość gość
Gość 11:20 żal dupe ściska ?pewnie Ciebie nikt nie chce .

Gość gość
macie tak wytarte pi/py prostytuty, że szkoda słów i szkoda pieniędzy na takie coś

Gość gość
oblizała nieskończoną ilość pe/ni/sów i wraca do chłopaka... potraktowałbym ogniem syfiarę

Gość gość
Mów o sobie. Ja ( gość 11:16 ) miałam tylko dwóch partnerów. Z czego mąż był jednym przez 10 lat a potem jednorazowy seks ze znajomym. Wiec sorry ale nie mam wytartej,rozwalonej cipki.

Gość gość
Jak się później można od kogoś takiego uwolnić? Bo chyba nie zamierzasz tak całe życie ciągnąć.... nie boisz się ze wtedy zacznie Cię szantażować ze jeśli przestaniesz mu dawać du/py to wszyscy się dowiedzą z kad masz tyle kasy???? CO TY NA TO????