Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam trzech stałych sponsorów

Polecane posty

Gość gość
Co z tego ile się zarabia inni gorzej mają i są lepszymi ludźmi w życiu

Gość gość
Akurat się o to nie boję. Mam swoje lata wiec nie przejmuje się kto co mówi. Złego nic nie robie bo nikogo nie krzywdzę. Ludzie zawsze o czyms gadają i będę gadać bo taki już ten polski naród jest. A kasa ? Myślisz ze na tym aż taką kasę się zbija ? Ja pracuje i z tych zarobków i tak dobrze żyje . Kupiłam samochód. Mam na wakacje.

Gość gość
sluchaj autorko a mam do ciebie pytanie, kochasz naprawde swojego faceta? nie jest ci zle z tm, ze go zdradzasz, ze gdyby wiedzial, ylby zalam,any?

Gość gość
znam osobiście piękną młodą dziewczynę ma 19 lat uprawia najstarszy zawód świata. Pozornie jest wszystko ok, ale wiem, że boli ją to, że przyjdzie byle kto zapłaci jej i ona musi robić co on chce. Jest na prawdę śliczna, przykro byłi mi na to patrzeć, ale nie jest mi jej żal sama się w to wpakowała.

Gość gość
Chwalisz się, że masz ruch w interesie ? Niektóre kobiety mają to we krwi. Może Twoja matka też była prostytutką.

Gość gość
Nie umiesz robić nic innego co by przynosiło Ci podobne dochody ? Jeśli nie to nie ma co Cię umoralniać.

Gość gość
Ot głupie zazdroszczące wszystkiego polaczki. Brzydzę się swoimi "rodakami"!!!

Gość gość
No weeź dziewczyno. Nie mierz ludzi swoją miarą. Piszesz to ze swojej pozycji, z pozycji prostytutki. Dla Ciebie udostępnianie krocza za opłatą jest rzeczą normalną, najnaturalniejszą w świecie, podchodzisz do tego jak do zjedzenia niedzielnego obiadu. Niektórym to nawet przez myśl nie jest w stanie przejść żeby oni coś takiego.

Gość gość
tak, polaczki zazdroszczą, zazdrościć ku'rwie, że jest ku'rwą, że byle jaki menel z odrobiną kasy może spuścić się jej na ryj takie kobiety są jak publiczna toaleta

Gość gość
Teraz ma sponsorów ale za kilka lat będzie dobrą matka-Polką. A przecież jej mąż nie musi o wszystkim wiedzieć. Tysiące kobiet w PL tak sobie radzą, bo życie stawia je w takiej sytuacji. W głębi duszy one są porządne i jak nadejdzie właściwy czas to będą mogły żyć spokojniej.

Gość gość
gościu wyżej ty chyba obok porządnej kobiety w życiu nie stałeś maiłam w życiu różne sytuacje, problemy mieszkaniowe, finansowe nie miałam na jedzenie lub leki, molestował mnie szef oferował kasę i oberwał za to porządnie, dzisiaj mam własne mieszkanie a przy okazji mogą patrzeć w lustro, k******o ma się we krwi taka prawda