Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wzogacić , urozmaicić znajomość ??? ;)

Polecane posty

Gość gość

Poznałam super faceta, według mnie, wszystko idzie pięknie znamy się od 3 miesięcy, pelno temtów do rozmów, sadze ze nadal je mamy, tylko brak czasu....praca, mało spotkań.. zostają nam tylko smsy i rozmowy przez telefon, praca na full etat u mnie i u niego. smsy typu JAK TAM ? CO U CIEBIE ? JAK MIJA DZIEŃ ? nudzą , jak same wiecie, i ciagle odpisywanie na nie tym samym( Praca, ewetualnie nie ma jej w weekend, ale w weekend się widzimy ) moze to glupie pytanie , ale brak mi dosiwadczenia z mężczyznami . co lubią uslyszeć, jak często pisać , co pisać, co odpowiadac. nie nie mam 16 lat, a 20 . ale tę znajomość jako jedną z niewielu traktuję poważnie.chciałabym tego nie spieprzyć, po3 miesiacach zdążyłam go poznać, dość blisko, Ale nie chcę nudy,monotonni i NATRĘTNOŚĆI glupimi smsami.Liczę na opinie, rady kobietek ZAJĘTYCH , z doświadczeniem a także singielek z poradą, na lepszą przyszłość . Dziękuję z góry !

Gość gość
I tak to spiep/rzysz albo on to zrobi. Mamy takie czasy że ludzie szybko się sobą nudzą i nie potrafią cieszyć się wzajemnym towarzystwem.