Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basieńka54

Mam 20 kg mniej, i co dalej??????

Polecane posty

Witam Wszystkich zainteresowanych tematem. Mam na imię Basia. Mam 55 lat, 20 kg ciała mniej niż przed rokiem i zastanawiam sie bardzo poważnie jak utrzymać ten stan rzeczy na stałe i zgubić kolejne tyle w kolejnych latach. Jeśli macie podobne doświadczenia i przemyślenia to zapraszam do dyskusji i wymiany doświadczeń:):)

Trzymaj się dalej tego co Ci służy:) Ja na razie moge sobie teretyzowac, bo nadal schdzę z wagi, ale na pewno trzeba sie trzymac dobrych, zdrowych nawyków jedzeniowych. Moj plan jest taki, ze będe sie trzymac zapotrzebowania kalorycznego jak już osiągne planowana wagę plus dobra dieta plus jedzenie rozdzielne, ćwiczenia do tego. Od czasu do czasu jakies szaleństwo. Ale to zobaczymy za ok. 30kg.;)

Ja mam taki Sam plan jak ty:) ale to tez dopiero za jakies 20/25 kg....a teraz walcze. Niezapominajmy ze trzeba tez dobrze z diety wyjsc...macie jakies plany? 50kcal co 3 dni zwiekszac czy cos podobnego...?

Gość gość
to spinajcie tyłki i do przodu!!! To nie jest niemożliwe. Jestem typem kanapowca i to mi zostało a straciłam ok 60 kg Tylko że przez kilka lat! Ostatnie 6 kg trzyma się już rok i nie daję rady!!!:( Robię zrywy , tracę wodę i za parę dni to samo...a niech to licho...

Gość milosniczka0289
Ja schudłam z 118kg do 72kg więc moim zdaniem to super efekt;) ale to tylko dzięki Afrykańskiemu Mango http://szczupla-kobieta.pl wcześniej nie udawało mi się zgubić nawet głupiego kilograma.