Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakim wieku można zapuścić brodę

Polecane posty

Gość gość

W jakim wieku to normalne? 17 lat to za mało?

Gość gość
obrzydliwa hipsterska moda, kijem bym takiego faceta nie dotknęla

Gość gość
Ja hoduje odkąd zaczęła rosnąć:D Na fotce w dowodzie osobistym mam kozią:D (hehehe) a obecnie cała morda zarośnięta i jest mi z tym bardzo wygodnie:classic_cool:

Gość gość
obrzydlistwo :o jeszcze 3-dniowy zarost jest ok, ale broda to ohydztwo. A już szczególnie u nastolatka, włosy rzadkie i rahityczne, ale wielką "brodę" hoduje. Żenada

Gość gość
Bardzo wygodne dla brudasow. Siedlisko resztek zarcia i picia poprostu marzenie.

Gość gość
gość dziś Masz na myśli brodę a'la święty mikołaj;) Tylko makaron się zatrzymuje, ale spoko, można się umyć:D

Gość gość
a to "coś" z tego linka pokazuje tylko jak można się oszpecić hodując to obrzydlistwo na twarzy. Idiotyczna moda; na szczęście jak każda moda jest chwilowa 🖐️

Gość gość
Moda, trwająca w moim przypadku już dobre 13 lat? ;)Faceci to nie kobiety, my za modą nie podążamy,

Gość gość
Faceci to nie kobiety, my za modą nie podążamy, xxx i dlatego wyglądacie jak kupa, którą nikt nie szanuje buhehehe ułożeni intelektualiści wychowują nieswoje dzieci, zrobione przez napalonych ruuuchaczy :classic_cool:

Gość gość
Ja tez noszę brodę od kilkunastu lat i mam wyje/bane na to, ze nie pasuje to małolatom i metroci/otom.

Gość gość
Skrzywdzona przez brodacza.:classic_cool: Facet to facet, kawał gnoja, zarośnięty czy nie - zwierzę. :D Dostałaś lekcje życia najwyraźniej :D

Gość gość
gość dziś 10/10 :D

Gość gość
moda, moda to że nieliczne jednostki szpecą się od lat, to większość zapuściła ohydztwo wraz z nastaniem mody na "drwaloseksualizm" Niebawem moda się zmieni, więc i 99% "brodaczy" zniknie

Gość gość
Na szczęście ja będę w tym 1% :classic_cool: Wolę mieć wygląd wikinga, niż modnej metroseksualnej pipy.

Gość gość
Hipsterskie to są okulary kujonki, a nie brody, tępa maso :o

Gość gość
i co smyku, zapuszczasz?;)

Gość gość
Bo młody z brodą w 90% wygląda jak przebrane dziecko za dorosłego . Albo jak yebniety hipster -okularki , chude pająkowate kończyny , rurki i broda . A ty bezbronny -skąd taki nic jak od 13 lat brodaczysz ? Prowokacja jakaś czy jesteś zaburzony ?

Gość gość
Rurki, rurki, wszędzie rurki. Jakież to typowe dla tępych mas urodzonych w latach 90-tych :o Ja mam brodę od dawna, a żadnych rurek nigdy nie nosiłem i nosić nie zamierzam. Noszę klasyczne niebieskie jeansy (pewnie nawet dziewczynko nie wiesz, jakie to) lub spodnie moro w miejskim kamuflażu Dla jasności, hitpstery też mi działają na nerwy, ale sama broda nie czyni z nikogo hipstera. Muszą być jakieś kiczowate ciuchy + OBOWIĄZKOWO okulary kujonki + nieład na głowie.