Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Raz sie usmiechasz, raz jestes obojetna, zdecyduj sie

Polecane posty

Gość gość

skąd mam wiedziec czy mnie chcesz 🖐️

Gość gość
zagadaj to sie dowiesz :)

Gość gość
Wstydzę się.

Gość gość
Nie wstydz sie. Jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz ;) Kto nie ryzykuje nie pije szampana jak to mówią ;)

Gość gość
Jezeli bedzie Ci przychylna to tylko wygrasz, a jezeli zignoruje albo odpowie chamsko, przynajmniej wiesz,ze nie byla dla Ciebie i ominelo Cie zycie z wredna baba. Same plusy ;)

Gość gość
Ona się mną bawi tak mi sie wydaje. Ma chłopaka , który wyjechał za granice. Nie wiem czy dalej z nim jest. Czy ona szuka sobie bawidamka jako mnie?

Gość gość
gość dziś Moze juz nie jest z nim i bardzo chcialaby Cie poznac. Czemu nie dajesz jej szansy? Jezeli juz z nim nie jest to znaczy,ze jest wolna i spokojnie mozesz do niej zagadac. Usmiecha sie czasem to znaczy bez watpienia,ze jej sie podobasz, a momenty gdy jest obojetna moga oznaczac,ze jej sie nie ukladalo i jak na razie boi sie wstepowac w nowy zwiazek. Jestem dokladnie w takiej samej sytuacji jak Ty, ale jestem druga strona. Od jakis 2,3 lat znam chlopaka, ktory jezdzi ze mna autobusem. I on sie czasami do mnie usmiecha a czasami ja do niego. Czasami tez jestem obojetna. Moj byly facet mial prace, w ktorej duzo wyjezdzal za granice, ale mnie zle traktowal i raz uderzyl, wiec z nim zerwalam. Boje sie do chlopaka z autobusu zagadac bo boje sie,ze nie bedzie mnie szanowal, wiec sie usmiecham czasem liczac, ze on zrobi to pierwszy. Moze z nia jest tak samo. Mozliwe,ze ona czeka na Twoj ruch. Anyway, jesli nie sprobujesz to sie nie dowiesz. Jest szansa,ze z tego bedzie co fajnego. Grunt to zrobic pierwsyz krok.

Gość gość
jestem wolna, porozmawiaj ze mna;)