Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto być zachwycająco piękną ?

Polecane posty

Gość gość

a może lepiej aż tak nie rzucać sie w oczy? może to całe powodzenie męczy? Nie wiem, taka Marina jest śliczna, ma faceta milionera(piłkarz), raczej wygląda na to, że warto. Gdyby nie była taka ładna to by jej nie dostrzeżono w tańcu z gwiadami (tam ja zobaczyłam pierwszy raz i pomyślałam, o cholerka ale ona ładna i była najładniejsza na tle i tak ładnych tancerek, aktorek)

Gość gość
warto być zachwycająco piękną ale koniecznie cholernie mądrą

Gość gość
Nie wiem.Przecietne kobiety zaoszczedza sobie wielu przykrosci,bo inne baby nie beda zazdroscic,nie beda roznosic plotek,zachowywac sie po chamsku.Trudno takiej znalezc faceta,ktory nie patrzy tylko na wyglad (choc nie zaprzeczam,ze tacy faceci tez istnieja).Piekne kobiety musza byc silne psychicznie.Choc wiadomo,ze z drugiej strony jak sa nie tylko piekne,ale tez w miare inteligentne,to caly swiat stoi przed nimi otworem.

Gość gość
up

Gość gość
Nie

Gość gość
up

Gość gość
Jak jesteś zachwycająco piękna to już tak po prostu jest i nic z tym nie zrobisz. Jeżeli nie jesteś to żadne zabiegi tego nie zmienią. A zakładając, że jesteś to co, na siłę będziesz coś robić ze swoim wyglądem żeby nie być atrakcyjną? Totalny bezsens. Trzeba się cenić, jeżeli dostałaś od natury los to wykorzystaj go. Pozdrawiam buntownik z wyboru

Gość prawictwo pospolite 193
problem w tym , że Marina nie jest zachwycająco piękna

Gość gość
Kobiety zawsze są wrogiem pięknych kobiet, zawiść, ploty, strach i dystans. Z drugiej strony faceci się boją angażować, bo konkurencja duża.

Gość gość
Prawictwo ma racje, ta Marina wcale nie jest piękna ;( Anna Lewandowska jest zdecydowanie od niej piękniejsza, a też żona piłkarza milionera. Nie mówie żebym była zazdrosna i pełna nienawiści, nie o to mi chodzi. Uważam też, że piękne kobiety mają ciężko bo faceci się boją zagadać i nie bardzo chcieliby się wiązać bo większe ryzyko zdrady, wolą brzydką szarą myszkę którą sobie ustawią, a sami będą korzystali z życia.

Gość gość
ale bzdury z tym piękem Lewandowskiej :D zarówno ona jak i ten Lewandowski nie są zbyt ładni z twarzy, a ona jest zrobiona, zadbana, Marina ma śliczna buzię

Gość gość
Oczywiście. Super życie. Takie mam.