Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do dziewczyn które okradly moja sąsiadke WROCLAW

Polecane posty

Gość gość

Moja sąsiadke starszą panią dzisiaj okradly 3 młode złodziejki. Weszły do mieszkania pod pretekstem dostania szklanki wody. Najpierw była jedna a potem nagle dwie. Coś wam powiem: HUJ WAM W D**E. Okradliscie uczciwa miła starszą panią która została bez grosza przy duszy i teraz płacze. Ludzie są podlinkuj,oby karma do was wróciła.

Gość gość
Tzn nie dwie tylko trzy. Wroclaw stare miasto.

Gość gość
Pijemy se wino tera za te kase.

Gość gość
To dzwon na policję! A nie czekasz!

Gość gość
Myślisz ze nie dzwoniłam?? Juz byli,spisali protokół odciski itd. Ale żal mi sasiadki,została bez kasy,jest sama,sąsiedzi bardziej się nią interesują niż rodzina. A te suki powinny złapać i zamknąć,piepszone d*****.

Gość gość
Szkoda,że je wpuściła do mieszkania,starsi ludzie są ufni i naiwni,łatwo ich oszukać i okraść.Pilnujcie tej babci,żeby więcej nigdy nikogo nie wpuściła.Jedna babcia dała się okraść 3 razy:-(:-(:-(

Gość gość
Ale to już drugi przypadek. Dwa lata temu też wypuściła babkę ze niby rury miała sprawdzić czy coś i tez została okradziona. Sprawa została umorzona. Ludzie są bezczelni.

Gość gość
Jemy se dopalcze za tą kasę tej baby.

Gość gość
dzisiaj słyszałam jak babcia załatwiła psedo wnuczka , udała że go poznaje ,dała mu ciasto,herbatke ,wodę ze tabsami nasennymi ,a gdy zmęczony wnuś zasnął zadzwoniła po pały ,wnuczek obudził się w areszcie :D