Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bridget  jones 28

isc na chorobowe po wychowawczym?

Polecane posty

Gość bridget  jones 28

nie wiem co robic, mieszkam w de. Moj pracodawca nie przedluzyl mi umowy o prace, za 4 mce konczy mi sie rok wychowawczego. Mam ciezko sytuacje rodzinna, od 3 miesiecy biore tabletki antydepresyjne i chodze na terapie. Nie dam rady pracowac, jakbym miala wrocic do starej pracy moze dalabym rade ale cos nowego mnie przerasta :( , mam ataki paniki kilka razy dziennie, agorafobie, obsesje na punkcie kilku rzeczy, wychodze z domu tylko jesli musze. Moj maz pracuje 12h dziennie, jestem ciagle sama i sie pograzam. Od zawsze pracowalam a teraz wiem, ze nie dam rady wyjsc do ludzi... Co radzicie?

Gość gość
a maz chce nieroba utrzymywać?

Gość gość
nieroba? nie wiedzialam, ze leze caly dzien. Poza tym dostane zasilek, wiec bede miala swoje pieniadze. Z kasa nie ma problemu..

Gość gość
Już się pierwsza debilka pojawiła. Nie umiesz mądrze odpowiedzieć, to się nie odzywaj. Autorko, nie umiem Ci poradzić ale przesyłam Ci wyrazy zrozumienia. Mam nadzieję, że Twoja terapia podziała. Może skonsultuj z mężem co robić, powiedz mu o swoich obawach. Razem zawsze łatwiej coś wymyślić, tym bardziej, że tylko mąż zna Cie najlepiej. Mam nadzieję, że Ci się ułoży dobrze.

Gość gość
dziekuje. Rozmawialam z nim, on mowi ze mam zostac w domu dopoki nie wyzdrowieje. Ale ja mam wyrzuty sumienia, ze nie moge sie ogarnac, isc do pracy, zajac sie normalnie dziecmi... . Nie mamy problemow finansowych nawet jakbym nie pracowala to by nam nie brakowalo, problem jest tylko u mnie w glowie :(

Gość gość
To tym bardziej, nie miej wyrzutów, przeciez nie robisz nic specjalnie, jesteś po prostu w emocjonalnym sensie chora i wymagasz wyleczenia. Jak będziesz gotowa, Twój stan się poprawi, to sama będziesz się rwać do pracy.