Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam takie nerwy jak sobie pomyśle

Polecane posty

Gość gość

że mój były kochanek będzie dziś uprawiał seks ze swoją kobieta.napewno to zrobią bo nie było jej dwa tyg.a ja zakończyłam ten układ .10Dni temu.bo źle się czułam psychicznie w roli kochanki.ja pitole czy ktoś wie o co mi chodzi.

Gość gość
ja tego nie umiem pojąć nie kocham go nigdy nie chciałabym z nim być a coś mnie w sercu kuje jak sobie pomyśle że dziś oni.eh napiszcie mi do słuchu żebym w końcu się ogarneła.

Gość gość
pliss potrzebuje wsparcia

Gość gość
I dobrze ci tak tępa dzido, skoro rozwalasz czyjś związek i to najwyrażniej dla rozrywki, skoro ani go nie kochalas, ani nie chcialas z nim byc :O trzeba byc glupia szmata zeby od tak sobie rozwalac zwiazki :O

Gość gość
Dobrze ci tak kiełbasa ty k****o niemyta

Gość gość
ale oni są razem nic nie r*********m ja właściwie zrobiłam dużo dobrego tym że z nim spałam choć może wam trudno w to uwierzyć.

Gość gość
nic nie wiecie o życiu powiem tak seks ze mną sprawił że on stał się łagodniejszy dla niej.kufa nie od dziś wiadomo że kiepskie pożycie seksualne daje flustracje.ja mu dałam to coś nie pojmiecie tego.teraz tylko pyt.na ile mu to wystarczy

Gość gość
"Flustracje" wróć się do szkoly

Gość gość
jaka kufa kiełbasa.ja tu poważny temat a tobie wyroby wędliniarskie w głowie

Gość gość
ok nie wiem to się pisze frustracje tak.zreszta napisz co myślisz a nie czepiaj się słówek

Gość gość
tobie widzę przydałoby się częstsze rozkładanie książek, a nie nóg, proponuje na początek słownik ortograficzny. a to co czujesz to kac moralny i nikt ci nie będzie współczuł, jak tak lubisz być tanią prostytutką, to jedź np. do Japonii, tam się takie jak ty szanuje:P

Gość gość
nie chce być żadną tanią prostytutką.ja to zrobiłam tylko 5 razy i się wycofałam.kufa nie umiałam a przecież dużo ludzi tak robi.to po co ja się drecze i czemu mnie to tak boli że oni dziś.eh rozumie mnie ktoś

Gość gość
ojjojoj :P zawsze bawią mnie takie tematy

Gość gość
co w tym śmiesznego bo nie wiem.ja zastanawiam się dlaczego mi tak ciężko że oni dziś.niewiem czemu niewiem niepowinno mnie to nic obchodzić

Gość gość
i właśnie w tanich kobietach tak bardzo mnie to bawi

Gość gość
nie jestem tania ok.ja jestem sama moge teoretycznie sypiać z kim chce.kobieta jak się zagubi w życiu to odrazu szmata a facet to ok może bzykać na lewo i prawo

Gość gość
och o tamtym nawet nie ma co wypominać, wiadomo przecież że bez pracodawcy nie ma pracobiorcy i na odwrót:) nie zmienia to jednak komiczności twojej sytuacji i nie słonko nie możesz sypiać z kim chcesz, chyba że chcesz być tanią panienką, ale wtedy zaprzeczasz swej poprzedniej wypowiedzi

Gość gość
to jest wiadome głupio się wyrażam ale mam taki natłok myśli że pisze głupoty że moge z każdym.nie chce by ktoś myślał że chce żeby mi ktoś tu usprawiedliwiał ale to że zrobiłam to co zrobiłam nie znaczy że jestem szmata

Gość gość
nie szmatą,tylko prostytutką, kobietą do towarzystwa, czy jak tam chcesz się nazywać biorą taką zapłatę za seks jaka klient, czyli owy mężczyzna tobie zaoferował, szmata jest obraźliwym określeniem. jak dla mnie nie ma większej różnicy czy była to satysfakcja, że sypiasz z żonatym, czy gotówka, fakt pozostaje faktem

Gość gość
faceci kochankowie mężatek pewno nie macie takich rozterek.eh podupi to jego i zadowolony.

Gość gość
dobra ok jestem do niczego może kiedyś sobie wybacze a chociaż zapomne.na drugi raz mam nadzieje nie popełnie tego błędu bo widze jakie to dało spustoszenie w mojej dusz.a o umyśle nie wspomne