Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była mojego faceta to ideał!

Polecane posty

Gość gość

Była mojego faceta jest długowłosą brunetką o idealnej figurze (szczupła ale bardzo kobieca- szerokie biodra, idealny tyłek, płaski brzuch, talia osy, duży biust, szczupłe super zgrabne nogi),wielkich oczach, niskim głosie... No krótko mówiąc dużo atrakcyjniejsza ode mnie :( Ja nie mam zbyt zgrabnej figury, moje nogi są tak jakby złączone, dosyć grube, mam też spory celulit, duży brzuch, strasznie jasną skóre (nie mogę się opalić), brzydką cerę, małe płytko osadzone oczy, płaski obwisły tyłek, obwisłe piersi z rozstępami. Pocieszeniem byłoby gdyby była głupia, ale oczywiście nie. Chodziłam z nią do szkoły i zawsze miała same 5 i 6 od góry do dołu, a jednocześnie kupę znajomych i ciągle imprezy. Teraz studiuje medycynę, dużo czyta, mądrze się wypowiada, widać że jest oczytana i zna się na wielu rzeczach. przysłuchiwałam się raz jej rozmowie z pewnym inteligentem, to wymieniali takie tytuły książek i filmów, o których ja nie miałam pojęcia. Jest błyskotliwa, zabawna i jak ostatnio spotkaliśmy ją nad jezziorem (byłam z moim facetem i jego kumplami), jego kumple gdy już poszła zaczęli wzdychać, ze taka piękna, do pogadania i w ogóle. Zrobiło mi się mega przykro :( W dodatku jest z dobrego domu, może sobie pozwolić na co tylko chce, a u mnie nigdy się nie przelewało i skończyłam na studiach zaocznych. Zawsze gustownie lekko się maluje i pięknie ubiera, ma tysiące ubrań. I chodzi niczym modelka na wybiegu. Jestem pewna że mój facet żałuje, że zostawił ją dla mnie (tym bardziej, że jest dla mnie za atrakcyjny, wiele koleżanek mówi mi że mam szczęście, że znalazłam takiego faceta i ja to wiem). A zostawił ją, bo podobno rok temu, gdy się spotykali, nie był gotowy na związek. Jednak wiem, że 3 miesiące temu spotkał się z nią celem przeproszenia jej za to jak ją kiedyś potraktował i ona spotkała się z nim bo nie wiedziała o naszym związku (jesteśmy razem pół roku). podczas tego spotkania próbował ją przelecieć, a ona dała mu w twarz i wyszła. Napisała do mnie o tym (gdy tylko się dowiedziała, że on i ja jesteśmy razem) i ostrzegła mnie. Potem on się przyznał i mnie przeprosił za to :( nie wiem już co robić i myśleć :(

Gość gość
jak dla mnie to twój facet jest tu problemem

Gość gość
To tak jak moja jedyna różnica jest kolor włosów.

Gość gość
No wlasnie, ona jest uczciwa, a facet... jak to facet. Rzuc go i znajdz kogos, kto cie mocniej doceni, bo juz to, ze zakladasz takie watki i taka sytuacja miala miejsce, siwadczy o tym, ze nie jestes szczesliwa.

Gość gość
faktycznie to ideał, i dobrze postapiła, że nie dała się przelecieć gościowi który jest na dodatek w związku, wartościowa dziewczyna. I tak ona nie chce twojego faceta więc nie masz czym się przejmować, on do niej nie ucieknie. Chociaż ten twój facet to burak, chciał cię zdradzić, nie szanuje cię, więc nie masz się z czego cieszyc. Weż przykład z mądrej i pięknej koleżanki i tez rzuć tego palanta!!!

Gość gość
Ale lamus z niego ze nie soorzystal kak była okazja

Gość gość
Akurat niski głos to może mieć facet. Kobieta powinna mieć wysoki.

Gość gość
Ogólnie mój facet nie jest jakimś ideałem, przez długi czas ćpał i widać u niego ubytki związane z ćpaniem, tzn często zmienia wątek, zapomina o wielu rzeczach itp.. w dodatku jest bardzo chudy, nie jest dobrze zbudowany. ale jakos nigdy mi to nie przeszkadzalo

Gość gość
dokładnie jakiś burak z twojego faceta, raz, ze nie skorzystał okazji by być z tamtą dziewczyną. A dwa, że próbował ją przelecieć za twoimi plecami, też ciekawe czy by cię o tym powiadomił, gdyby tamta laska ci o tym nie napisała. Jak dla mnie to nie masz czym się zachwycać co z tego że zniego taki piękniś jak d**ek z niego, nie słuchaj koleżanek słuchaj swojej intuicji. Zle się czujesz wtej relacji mas podstawy być zła i zazdrosa o tamtą, sprawa prosta rzuć go! A tak poza tym, też nie moze być tak z Tobą żle jak opisujesz, najważniejsze byś czuła swoją wartość wtedy pewnością siebie przyciagniesz i zatrzymasz niejednego faceta. Tamta dziewczyna faktycznie wygląda a rozsądna ale Ty nie musisz wcale czuć się gorsza, najważniejsze byś się szanowała i miała charakter to bardzo dużo.

Gość gość
wyglad to drugorzedna kwestia, ale gosc Cie nie kocha jak chcial przeleciec ex:o kopnij go w tylek, tego kwiatu pol swiata (a nawet wiecej, bo jest przewaga facetow), ten nie jest wart ani chwili Twojego czasu i lez

Gość gość
Głos, wzrost czy pochodzenie, tego się nie wybiera. Ale można nad sobą pracować, nad figurą, nad wiedzą, obyciem, byciem miłym, otwartym. Przynajmniej dziewczyna jest dobra i uczciwa. Nie to co on, chyba traktuje Cię jak plaster

Gość gość
gość dziś dokładnie jakiś burak z twojego faceta, raz, ze nie skorzystał okazji by być z tamtą dziewczyną. A dwa, że próbował ją przelecieć za twoimi plecami, też ciekawe czy by cię o tym powiadomił, gdyby tamta laska ci o tym nie napisała. x Tacy faceci mają powodzenie u kobiet bo kobiety nie chcą porządnych mężczyzn tylko buraków i du/pków

Gość gość
No nie wiem to zależy jakie kobiety. Ja mam podobne danie o facetach że lubią tylko suki, a później płaczą i co Ty na to?

Gość gość
dziewcze weż go wystaw za drzwi !!!!

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ciekawie sie czyta to wszystko co napisalas. A czy mozesz napisac jak wygladaly te wszystkie wydarzenia w wersji Twojego faceta ? Od poczatku ich znajomosci.

Gość gość
Wiem, że to najlepszy pomysł, ale z drugiej strony... jeszcze nigdy żaden mój facet tak mi się nie podobał. Wcześniejsi byli bardziej dopasowani do mnie, też grubsi i wgl

Gość gość
Zuzanna Amelia, nie bardzo rozumiem co masz konkretnie na myśli

Gość Zuzanna Amelia ææ
To co opisalas w pierwszym poscie wiesz od niej czy od niego ? Jesli od niej to opisz jak to wygladalo jego oczami. Jesli to jego wersja to napisz jak to wszystko przedstawiala ona. To pozwoli spojrzec na to wszystko z obu stron.

Gość gość
jesteś zaślepiona , masz niską samooceną czujesz się gorsza od niego, kiedy w rzeczywistości, to on nie jest ciebie wart. Ty jestes porządą szczera dziewczą i potrzebujesz kogoś kto Cię doceni, a ten koleś to zwykły d**ek.

Gość gość
a poza tym sama mówisz, że nawet z wyglądu nie jest taki rewelacyjny, więc pomyśl, czy poza wyglądem, który wg Ciebie jest w jakiś sposób ineteresujący, ma coś w sobie, i czy gdyby gorzej wyglądał, zainteresowałabyś się nim?

Gość gość
Tak z 3/10

Gość gość
ja nie wiem co ty jeszcze z nim robisz. chciał przelecieć inną a ty jeszcze od 3 mcy z nim siedzisz? to faktycznie musisz mieć mega niskie poczucie własnej wartości... dla mnie była mojego faceta też jest przepiękna (choć znalazłam u niej dekeft- mam o wiele lepszy brzuch :p). nie wiem natomiast jak tam z jej charakterem.

Gość gość
Ideał to by była..gdyby była porządna .wierząca..cicha..pokorna,skromna,powsciągliwa,nie przeklinała..nie paliła nie piła alkoholu..nie nosiła krótkich spodnic i dużych dekoldów..Szanowałaby starsych..pociesyła dobrym słowem..o dopiero wtedy by łaby ideałem..a tak to wątpię.Opisujesz tylko wygląd a wygląd to nie wszystko.

Gość gość
idealana kobieta, a nie DEWOTA!!

Gość gość
Idealna to prządna i skromna ..naturalna a nie wyuzdana grzesznica.Kobieta musi być porządna i wierząca.Zero silikonow..tipsow i tapety na buzi bo to kicz i plastik.

naturalna na zewnatrz, d***** w lozku, mila w domu i drapiezna w pracy... :) hehe taka powinna byc :P i wara od auta... :D