Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam już dość tego życia, jestem przegrana

Polecane posty

Gość gość

Żadnemu chłopakowi w klasie się nie podobam, a jak mi się jakiś podoba to ja mu oczywiście nie lub ma dziewczynę :( Gdzie ja mam faceta znaleźć? Chciałabym ciemnego blondyna lub nie za ciemnego bruneta, nie musi być super przystojny ale też nie brzydki, taki przeciętniak by wystarczył ważne by był miły, wrażliwy, odważny i miał poczucie humoru

Gość gość
Jestem zabójczo przystojnym, brązowookim, ciemnym blondynem, inteligentnym, wysportowanym, zaradnym, zabawnym, wrażliwym, i zajętym.

Gość gość
nie szukaj! jak nie będziesz szukać to zobaczysz, że zaraz jakiś się przybłąka. poczekaj trochę na faceta który cię doceni

Gość gość
gość dziś Jestem zabójczo przystojnym, brązowookim, ciemnym blondynem, inteligentnym, wysportowanym, zaradnym, zabawnym, wrażliwym, i zajętym. xxxxxxxxx I siedzi na kafe, na forum dla przegranców

Gość gość
w*********j panno wymagaja foto-modeli! nie narzekaj a nie wymagasz bog wie czego

Gość gość
gość dziś w*********j panno wymagaja foto-modeli! nie narzekaj a nie wymagasz bog wie czego xxxxxxxxxxx Przecież napisałam, że wystarczy przeciętniak. Zresztą mam beke z takich idiotów jak ty hahah

Gość gość
brunet z ciemna karnacja wysoki i wyrzezbiony? jestes brzydka lub przecietna w wymagasz bog wie czego? zostan sama :P

Gość gość
22:28 Nie wszyscy są przegrancami. Lubie tu wchodzić.

Gość Daniel 25
Autorko nie pisz z takimi ludźmi na tym forum , bo tutaj są stare panny , prawiki i nikt ci tutaj w niczym nie pomoże , oni się jeszcze śmieją.