Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to jest seks?

Polecane posty

Gość gość

Wie ktoś?

Seks to jest coś, o czym bez przerwy myślisz, kiedy go nie masz, a jak już go masz, to dochodzisz do wniosku, że to wcale nie jest to, o czym bez przerwy myślałeś. :-o

Gość nie zaloguję sie bom leniwy
bzdura seks to zlepek czterech liter. s jak spontaniczność e jak elektryzująca k jak kapitalnie s jak satysfakcja niby nic nie znacza ale gdy umiejętnie się je połączy tworzą cos wyjątkowego Czekali na tę chwilę długi czas. Spotakali się po tak długiej nieobecności. SPONTANICZNIE na widok jego osoby zaczęła biec . wskoczyła w jego ramiona. Chwila była wręcz nierealna, ELEKTRYZUJĄCA właśnie wtedy powiedział jej : - czesć kochanie tak bardzo tęskniłem jakaż była jej SATYSFAKCJA gdy nie widział niczego poza nią, gdy całą swą osoba zdawał sie mówić ze kocha , że tęsknił, że pragnie, że zrobi wszystko. Co najlepsze opowiadanie to nie jest wcale jej spojrzeniem . I to było dla niej najwiekszą SATYSFAKCJĄ bo kazdy zlepek ma w sobie magię . seks to magia dla tych dwojga którzy uczestniczą a tabu dla tych co chca wiedziec.

Gość gość
Obydwaj macie rację :)

Gość gość
Kochanie..wierzę że właśnie takie będzie nasze spotkanie.Pięknie to wyraziłeś..niezwykła ekspresja i silne niewysłowione uczucia.

Gość nielogujacy sie z lenistwa
pewnie nie wiesz kto jest autorem tych słow ale co mi tam masz racje malenka:P

Gość gość
Wiem kochanie wiem .i uwierz że nigdy nie bawiłam się Twoimi uczuciami.Kocham Cię bezgranicznie...o ile to coś jeszcze dla Ciebie znaczy.

Gość niezalogowany z wyboru
noooo mój błąd:D

Gość błednygosc
ok maleńka na pewno myslisz o kimś innym i sie zalogowałem by rozwiac twe rozterki:D

Gość gość
Twoj a raczej Twoja błędna..pomyłka.Tak to ja .Kocham Cię.