Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRAWDZIWA NATURA KOBIET artykuł

Polecane posty

Gość gość
Ale to przecież sama prawda ten artykuł. Najgorsza obelga mężczyzny skierowana przez kobietę? Prawik. Czyli jednak prawda, same kobietki się wkopują hehe. :)

Gość gość
Albo prawik albo że ciężko mu znaleźć kobietę a jeśli już to paszteta. Co to znaczy, że facet jest mało atrakcyjny, a ten co ma wiele lasek tzw. roochacz jest wyżej ceniony. No przecież to proste. :) Oj kobietki za grosz pomyślunku.

Gość gość
tak samo inteligentna osoba jest uwazana przez idiotow za frustrata tylko dlatego, ze mowi ze ciezko znalezc inteligentna osoba do porozmawiania itp

Gość gość
tak samo inteligentna osoba jest uwazana przez idiotow za frustrata tylko dlatego, ze mowi ze ciezko znalezc inteligentna osoba do porozmawiania x raczej dlatego że obraża ludzi a nie że jest jemu ciężko znaleźć inteligentną osobę

Gość gość
Was prawda zawsze obraża.

Gość gość
kazda sensowna kobieta ma indywidualne preferncje niedajace sie wsunac w zaden prosty schemat

Gość gość
prawiczków też i zrzucają tylko winę na kobiety z własnej niezaradności

Gość gość
prawiczków też i zrzucają tylko winę na kobiety z własnej niezaradności

Gość gość
ten temat nie jest o prawiczkach, zalozcie sobie osobny:o

Gość gość
prawda w oczy kobiet ''bo tak jest, chca przystojnego *****cza i mysla, ze on dla nich sie zmieni i bedzie z nimi tworzyl rodzine ale tak nie bedzie bo po co skoro kobiety same wchodza mu do lozka " znam takie przypadki z życia ''bo faceci noszą maski prawiku'' no tak bo to taka maska jak facet dobierający się do tyłka wam i każdej innej kobiecie twierdzi raptem ze chce stałego związku

Gość gość
"kazda sensowna kobieta ma indywidualne preferncje niedajace sie wsunac w zaden prosty schemat" Bajeczki! Boże skąd wy to bierzecie?? Przecież seksem rządzi biologia a nie kultura.

Gość gość
artykuł pokazuje o ile więcej jest w kobiecie z zwierzęcia i egoisty

Gość gość
''bo tak jest, chca przystojnego *****cza i mysla, ze on dla nich sie zmieni i bedzie z nimi tworzyl rodzine ale tak nie bedzie bo po co skoro kobiety same wchodza mu do lozka " xx i juz koniotrzep, maminsynek, prawiczatko, "znaFca kobiet" swoje zdanie powiedzialsmiech.gif'' a co nie jest tak jakieś argumenty?

Gość gość
kazdy jest inny

Gość gość
a kto chce brzydkiego?

Gość gość
facet nie musi byc piekny

Gość gość
Wszystko pasuje. Samica robi sobie dziecko z typem pierwszym, po tym jak samiec alfa zgodnie ze swoją naturą kopnie ją i dziecko w d u p ę to zaczyna szukać typa "ciepłe kluchy" który ją i dziecko wyżywi a czas zanim znajdzie jelenia "przezimowuje" dojąc i wykorzystując frajera z grupy trzeciej i czwartej

gość dziś kaktusss Masz racje co do tego ale po twoich wcześniejszych wypowiedziach a przejrzałem ich kilka mogę stwierdzić że jesteś mało inteligentna. 111111111111111111111111111111111111 Ależ dla ciebie mogę być nawet debilem, naprawdę za wiele mnie to nie obchodzi ;)

Gość gość
Pewnie kefir ma trochę racji ale są wyjątki. Ja siebie nie widzę w tym jego opisie kobiet. Samce alfa czyli chamy i prostaki mnie nie kręcą w ogóle. Tak samo jak szybki seks bez związku mnie obrzydza. Męża bym nigdy nie zdradziła nawet z samym ronaldo. Tak więc nie ma sensu takie wrzucanie wszystkich kobiet do jednego wora.

Gość tina123444
UWAGA !!! LASKI WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁAM ŻE NAWET ZWYKŁE TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE MAJĄ TAKŻE DZIAŁANIE PORONNE O CZYM SIĘ Z PRZYCZYN MARKETINGOWYCH NIE MÓWI, NIE WIERZYCIE TO WPISZCIE TO W WYSZUKIWARKE

Gość gość
unibnub