Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet obiecuje, ale nic nie realizuje

Polecane posty

Gość gość

Jestem z nim 2 lata. Wciąz obiecuje mi, ze gdzieś mnie zabierze- a to pójdziemy na pizzę, a to na ciastko, bo zna super cukiernię, a to do kina lub na basen. Tylko, ze on nie realizuje swoich obietnic. A kiedy domagam się, zebyśmy poszli, to mówi, ze albo jest zmęczony, albo nie ma czasu. Już ponad rok temu obiecywał mi to kino i basen- i nic! Od ponad roku nie ma czasu lub siły lub ochoty. MIałam urodziny, w ten dzień ja chciałam mu postawić ciastko w kawiarni. Mówił,m że jest weekend i on chce odpocząć, ze pójdziemy kiedy indziej, on wybierze dla mnie jakiś dzień i kawiarnię. No i minęło pół roku, a moje urodzinowe zaproszenie diabli wzięli. Wkurzyłam się, powiedziałam, że źle się czuję z tym jego zachowaniem, to zdenerwował się i powiedział, ze już nigdy mnie nigdzie nie zaprosi, bo później zamiast dać mu czas, to ja się domagam. Ostatnio byliśmy gdzieś rok i trzy miesiące temu- na piwie. Powiedział mi wczoraj, zę żałuje, zę mi nie odmówił w te moje urodziny, tylko chciał przenieść to zaproszenie urodzinowe na inny czas, bo teraz go męczę o to. Za pół roku będę miała kolejne urodziny, więc to moje zaproszenie dla niego po prostu przepadnie. Jak rozmawiać z takim facetem? Każde moje ponaglanie go, wypominanie, ze zapraszał kończy się jego gniewem na mnie i słowami, ze za dużo wymagam, ze skoro mówi, ze zaprasza, to zaprasza, ale nie wie, kiedy to zrealizuje i mam się nie dopominać, bo go to denerwuje. W te moje ostatnie urodziny wręcz był wściekły, że usiłowałam go wyciągnąć gdzieś. Złożył mi życzenia, powiedział, ze mam go nie denerwować i poszedł do domu.

Gość gość
Matko kochana, ponad rok nigdzie nie byliscie? Nie zartuj sobie nawet. To d**e masz a nie faceta, rozumiem nie byc gdzies tydzien, ale ROK? Jak masz takiego lenia albo sknerusa, to w d**e go kopnij i zacznij zyc normalnie z kims innym, bo jak jemu po roku zwiazku sie nie chce isc na ciastko, to po 10 latach od kanapy go nie oderwiesz nawet do seksu.

Gość gość
O rany! Dziewczyno, to co ty z nim jeszcze robisz???? Skoro proszenie go od tak dawna nie daje kompletnie zadnego efektu, to na co ty jeszcze liczysz? No ja to zlosliwa jestem, i wykorzystalabym metode, ktora on stosuje, dokladnie! Gdy chcialby seksu, to bym mu powiedziala (raz, drugi, trzeci.....) ze pozniej, nie teraz, bo jestem zmeczona.....i tak przez pol roku:D Dziewczyno, a tak na powaznie. Twoj facet to totalny len, ktory o ciebie nie dba, bo ma gdzies twoje potrzeby. Daj sobie z nim spokoj. To nie jest partner na zycie.

Gość gość
bo faceci to zasrani leniwi egoiści kobiety już dawno powinny przejrzeć na oczy i skończyć cackać się z nimi, a nie skakać nad nimi - oni na to nie zasługują

Gość gość
Rzuć go. To jakąś memeja zyciowa.W d***e ma ciebie.I nie chodzi o głupia pizzę czy piwo ale o to ,że nie dotrzymuje słowa i jeszcze strzela fochy.To jest jakąś mała pipka a nie mezczyzna.

Gość gość
" Każde moje ponaglanie go, wypominanie, ze zapraszał kończy się jego gniewem na mnie i słowami, ze za dużo wymagam, ze skoro mówi, ze zaprasza, to zaprasza, ale nie wie, kiedy to zrealizuje i mam się nie dopominać, bo go to denerwuje" x ojeju, jeju, niech jeszcze tupnie nóżką :D faceci to jednak są gorsi niż dzieciory czasem :O

Gość gość
Najpierw jak to przeczytałam to aż się roześmiałam w glos jakiego masz "super faceta" i przeczytałam to mężowi. Stwierdził, ze facet ewidentnie nie chce się z Tobą pokazywać. Moze ma żonę i dlatego tak Cie zlewa? Zastanawiałaś się nad tym? W ogole po co z nim jesteś skoro w żaden sposób nie spędzacie razem czasu?