Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KASIAbirmingham

Co robić w ciązy żeby się nie nudzić?

Polecane posty

witam :) zdradzcie jakie sa Wasze sposoby na nudę w ciąży??:) nie piszcie proszę ,że praca ponieważ nie mam jak pracować - jestem w 5 miesiącu ciąży i przyjechałam do narzeczonego do UK. a tu raczej nikt cieżarnej nie przyjmie :)

Gość gość
Jak urodzisz bedziec jesc spac i myc sie w biegu wiec teraz sobie poleniuchuj i tyle.Szybko zleci.Spaceruj laz po sklepach itp.Moze jakis kurs językowy? Jest multum mozliwosci.

Gość gość
A co Cię interesuje?

Gość gość
Jak ja cię dobrze rozumiem.... A mam 2 dzieci i dopiero od miesiąca na l4.... Zostały mi 3 tyg do porodu i tylko siedzę i jem :-( ehhh

chce iśc do szkoły językowej pomimo tego ,że w pl studiowałam filologie angielską , właśnie tylko po to żeby poznać ludzi:)))) ale zajęcia ruszają dopiero na poćzatek października ehh może jest tu ktoś z birmingham?:)

Gość gośćaaa
Ja gralam na xboxie i wpieprzałam pomarańcze... :P Pobiłam wszystkie rekordy w grze w golfa. Od tamtej pory nie gralam ani razu...

Gość gość
nie rozumiem baboli które się nudzą. Jakim trzeba być głupolem żeby nie umieć sobie zajęcia żadnego znaleść i odczuwać nude. I jakoś zawsze baby zadają takie pytania. Od faceta jeszcze nie słyszałam czegoś takiego

Gość gość
ja dużo czytałam, spotykałam się ze znajomymi, z którymi nie miałam czasu się spotkać jak pracowałam, układałam puzzle (uwielbiam)