Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan z krawatem

Myślałem,ze bedzie za mną latała

Polecane posty

Gość gość
brunetos, a jak myslisz,czy w druga strone to nie dziala?gdybys sobie cos uswiadomil to moze nie bylbys taki ;pewny siebie :D

Gość antonina421
Autorze postu, napisz jakie byly dokladne relacje miedzy wami oraz w jaki sposob ja olewales? Ja mialam niedawno podobna sytuacje, facet pokazywal mi sekundami ze bardzo mu na mnie zalezy a w 90 proc. Zachowywal sie jakby mnie mial kompletnie gdzies, a ja nie lubie niejasnych sytuacji. Napisalam na pozegnanie dwa slowa i skonczylo sie. Teraz zaluje bo bardzo tesnie. Ale niestety stosuje sie zawsze do zasady - jesli facet zachowuje sue tak jakby mial cie gdzies, tzn ze ma cie gdzies. Wiec sa odstepstwa od tej zasady?

Gość gość
Skad ja to znam...

Gość gość
też kiedyś odcięłam się od faceta w którym byłam śmiertelnie zakochana. On o tym wiedział i bawił się moimi uczuciami. Zwodził mnie, raz mówił, że mu zależy innym razem potrafił umówić się z inną dziewczyną i mi o tym powiedzieć (w sensie jak było z nią fajnie). Nie był chyba ze mną szczery, grał, pozorował. Ja nie mogłam na to pozwolić, żeby mnie tak traktował.

Gość pan z krawatem
Myślał indyk o niedzieli a w sobotę leb mu ścięli.Tak bylo w moim przypadku .Czasami mozna sie przeliczyć jak czlowiek jest za bardzo pewny siebie.Mnie pewność siebie zgubiła.Juz nikogo nie chcę,nie mam już siły.Nawet zadne inne mnie nie interesują.Juz zawsze będę sam.

Gość gość
no cóż , szczęście dwa razy się nie trafia kobieta, która kocha sporo zniesie i dużo może wytrzymać, ale wszystko ma swoje granice jak długo można kochac kogos kto ma ciebie i to co czujesz głęboko w d***e

Gość gość
autor jest ofiarą poradników, które jako sprawdzoną receptę na zdobycie serca ukochanej osoby, rekomendują jej olewanie :D no niestety, "olewanie" nie jest dobrą metodą. Każdy człowiek został obdarzony odrobiną miłości własnej i ta odrobina, chociażby najmniejsza, nie pozwala człowiekowi na lizanie doopy drugiej osoby w nieskończoność :D A Apetyt (olewającego) rośnie w miarę jedzenia - im bardziej jego doopa jest lizana, tym bardziej ma ochotę się wypaproszyć na liżącego. No i kto ma ochotę "latać" w takich warunkach ?

Gość gość
Autor jest skonczonym debilem. Juz zadnej kobiety nie bedzie mial.