kudłata100 0 Napisano Lipiec 26, 2015 Cześć, jestem nowa na forum, mam nadzieję że ktoś mi tu pomoże. Dziewczyny proszę napiszcie do jakiego ginekologa/ginekolożki warto iść w małopolsce i na śląsku, szczególnie chodzi mi o miasta: Katowice, Bielsko-Biała, Cieszyn, Oświęcim, Tychy, Chrzanów, Sucha Beskidzka, Wadowice, Skawina, Kraków. Szukam lekarza który pracuje w szpitalu państwowym lub prywatnym właśnie w którejś z tych miejscowości, ponieważ muszę iść na operację - wycięcie torbieli wraz z jajnikiem + być może ogniska endometriozy jeśli będą bo mam podejrzenie endometriozy. POMOCY jeśli ktoś miał taką operacje proszę o jakieś wskazówki jak to wszystko wygląda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kudłata100 0 Napisano Lipiec 28, 2015 hej jest tu kto?? niech się ktoś odezwie... kobietki halo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 12, 2016 Na Śląsku mogę Ci polecić ginekologów, którzy przyjmują w Dea Salus w Tychach, na terenach przemysłowych. Gabinet jest dobrze wyposażony w sprzęt. Jest w nim pomieszczenie sanitarne, w którym możesz się przygotować. Wykonywane są badania prenatalne, KTG, hormonalne, cytologiczne itd. mogą Ci założyć wkładkę domaciczną, wykonywane jest także USG. Pracujący tam ginekolodzy są bardzo taktowni, serdeczni i delikatni. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 12, 2016 Tylko kobieta bo ma te same narządy i zna najlepiej. Bo facet ginekolog z książki nie jest wstanie tego się dowiedzieć! Do tego zawsze przy badaniu ginekologiczny pochwy mam męża i wspierał porody. Bo jak można być zacofaną i wstydzić się partnera a całkiem obcego faceta ginekologa nie ciemnota! Mamy Prawo Pacjenta ust 2008 art 21 które pozwala nam na obecność osoby bliskiej nawet podczas badań i zabiegów w szpitalu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2017 Ja chodziłam do ginekologa w Katowicach www.medis.pl i lekarz do którego chodził dał mi nadzieje na zajście w ciąże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uleczka90 0 Napisano Luty 9, 2017 Polecam.dr Olszewski przyjmuje w Andrychowie. Super Lekarz świetny sprzęt i podejście. Bardzo miły. Przyjmuje prywatnie.70L wizyta 50zl cytologia. Ma usg 3d 4d. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nutka788 Napisano Czerwiec 25, 2017 Ja od malopolski. U mnie numer jeden to Krakow, a w nim doktor Jankowski, ktory przyjmie Cie w klinice Femina na Kostrzewskiego. Bardzo bardzo dobry specjalista. Ostatnio robilam u niego labioplastyke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach