Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirex94

gdzie w dziesiejszych czasach mozna spotkac wartosciowa dziewczyne

Polecane posty

Gość mirex94

Jak w temacie, zastanawiam się gdzie w dziesiejszych czasach można taka dziewczyne znaleść. Chodzi mi o osobę która nie myśli jedynie o imprezach, o piciu, ma jakieś swoje pasje które stara się realizować, ma zasady których się trzyma, nie idzie ślepo za tłumem ,nie działa szablonowo. Wiek ok. 20-25. Macie może jakiś pomysł??

Gość gość
nieprawda,jest jest jeszcze 1/3 która wynosi z domu jakieś wartości nie można tak uogólniać gdzie?najlepsze miejsce to szkoła,studia

Gość gość
nie wiem ale w klubach takich nie ma. Sprawdzałem. Zagadywałem do różnych i była lipa.

Gość gość
Haha, szkola i studia. Chyba podstawowa szkola, bo wśród studentek to może 1 na 100 nie ma sponsora

Gość gość
Udaj się na zabawe do remizy, tam z pewnoscią znajdziesz, mówie ci chłopie jedna bardziej wartościowa od drugiej hehe, u mnie na wsi mówimy o takich panienkach lachony spod remizy hehe.

Gość gość
w gimnazjum, liceum ale to już rzadziej. studia to już albo mężatki, narzeczone, w związkach albo prostytutki i imprezowiczki

Gość szkatulka
Jestem:) zaden ideal, ale normalna, mila, pogodna dziewczyna:)

Gość gość
Ja jestem ze strzelna i u nas dziewczyny sa bardzo porządne.

Gość gość
Na Ukrainie są porządne kobiety!

Gość gość
Studentki, o których wspominacie, to chyba z tych wyższych szkół lansu i robienia hałasu :o Koleś zagaduje w klubie i się dziwi, że nie trafił na porządną, ale nie chodzi tu, że porządne do klubów nie chodzą, bo owszem chodzą, ale problem w tym, że pewnie i tak rzadko faceci zwracają na nich uwagę. Możliwe też, że właśnie wypiły pierwsze od miesiąca piwo, a po nim trudno o normalną rozmowę, zwłaszcza że człowiek przychodzi tam się zabawić i się pośmiać.

ja uczeszczam do klubow jazz Music :)) i sa tam porzadni ludzie:)) "miarkujesz" swoim wzrokiem:)))nie umyslem i dusza:)

Gość mirex94
gość dziś Mówisz o mnie?? Własnie nie lubie takich miejsc jak kluby i nigdy tam nie chodze. Nie traktuję z góry wszystkich tak samo, ale uważam że coraz trudniej o takie osoby. Co myslicie o internecie Nawet o takich serwisach jak Sympatia, czy Zaadoptuj Faceta?

Gość gość
w wolfsburgu lub hamburgu na schleffstrasse :P