Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie siłę na to wszystko

Polecane posty

Gość gość

na pracę zawodową, zajmowanie się dziećmi,pranie,sprzątanie,prasowanie, seks. dbanie o siebie. sport? hobby? jak to robicie?

Gość gość
Ja tez nie wiem.. Chyba niektóre mają motorek w tylku..

Gość gość
po to w zwiazku sa dwie osoby by sie dzielic obowiazkami. wtedy sile sie znajdzie

Gość gość
ja nie wiem. Ja nie mam na nic siły i dużo z tych dziedzin które wymieniłaś to nawet sie nie podejmę

Gość gość
Tylko na kafeterii takie co na wszystko mają czas, ochotę i siłę. :D 🖐️

Gość gość
Ogarniam wszystko z chęcią oprócz prasowania, to robilabym tylko w sytuacji zagrożenia życia :D

Gość gośćjol
praca zawodowa, dziecko, pranie i sprzątanie tak gotuje mąż dbanie o siebie : golenie nóg pach , mycie się, makijaż , paznokcie u stóp pomalowane ok nic poza tym na sex ochota rzadko poczytanie książki wieczorem tak ,a le żaden sport i hobby zero prasowania

Gość gość
potwierdzam że jak się dom prowadzi w dwójkę to jest czas na wszystko,chociaż my akurat nie prasujemy,kupujemy takie ubrania aby się nie gniotły,poza tym ułatwiliśmy sobie życie jak tylko można czyli np. mamy pralkę z opcją "mniej zagnieceń", oczywiście zmywarkę, odkurzacz rumbę który sam sobie odkurza,kabinę prysznicową z powłoką hydrofobową,szybkowar,robot kuchenny,wszystkie baterie,klamki itp satynowe a nie błyszczące,to samo kafle i meble,minimalistyczny wystrój domu,dzieki tym wszystkim rzeczom naprawde mamy sporo czasu dla siebie

Gość gość
nie mam sily na dodatek mam zamiar rozstac sie z mezem wiec juz nic mnie nie interesuje

Gość gość
Wszystko ogarniam, ale nie pracuje. Za to robię doktorat, więc to w sumie też praca. Na hobby czas mam rzadko, bo mąż często ma dyżury nocne i wtedy nie ma go przez 48h w domu. Ale np. dużo jeżdżę z dzieckiem na rowerze (dzuecko w foteliku) i chodzę na basen, a to też sport i ruch :).

Gość gość
Normalne jak się ma dzieci. To po cholerę macie te dzieci skoro potem tak narzekacie? Było ich nie mieć, to nie obowiązek. Dzieci to nie życie takie jak na reklamach danonka czy innego gó... .

Gość gość
Ja tam nie mam problemu mała ma 2 miesiące przesypia całe noce jest grzeczna czasem lekko poplakuje ale to tylko jak jest glodna żadnych kolek żadnych nerwów jakby dziecka w domu nie było mąż mi we wszystkim pomaga nie ma na co narzekać

Gość gość
Masz dobrego męża skoro pomaga we własnym domu ;)

Gość gość
gość dziś --> jasne ze nie masz problemu,przeciez brakuje ci jedynie pracy zawodowej ... no ale to zamuje "TYLKO" 8-10 godzin na dobe (z dojazdami) to nie ma sensu tego liczyc :P Kretynow nie sieja....

Gość gość
na pracę zawodową - mam bo nie mam wyjscia na zajmowanie się dziećmi - mam jedno dziecko, duzo juz zajmuje sie samo (6 lat) pranie, sprzątanie, prasowanie - robie tyle ile MUSZE i ulatwiam sobie zycie jak moge :P seks - w normie :) dbanie o siebie - stricte minimum ;) sport, hobby - niewiele.... ale w sumie nie brakuje mi tego ... moim hobby jest tez moja praca zawodowa :) Prace domowe dzielimy dizlimy na dwoje... niekoniecznie rowno ;) ale nia narzekal bo w sumie maz robi te bardziej upieeerdliwe) Nie jest zle :)

Gość gość
Do poracy wracam za tydzien dla twojej wiadomosci i juz pracowalam majac dziecko i powiem ci ze nie mam problemu ani z dzieckiem ani z oraca ani z obowiazkami domowymi mam czas na seks na relaks na wszystko na co mam ochotę.