Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wchodzilam na kafe 2,3 lata temu, weszlam dzis

Polecane posty

Gość gość
no popatrz, a na studiach jednak trzeba będzie. już nie 2h, ale 8. i to nie w dzień, bo w dzień się odbębnia zajęcia, a kosztem snu i jedzenia

Gość gość
No to daleko w zyciu nie zajedziesz, jak potrafisz sie uczyc maks 15 minut. Pewnie tez maks 15 minut mozesz pracowac, robic cokolwiek np kosic trawe bo juz musisz odpoczywac. Ogarnij sie czlowieku, len patentowany i jeszcze mama Ci pozwala. Przez ten rok powinines gdzies pracowac a nie zyc na garnuszku rodzicow, bo przez cale liceum nie chcialo sie nawet tych podstaw nauczyc. Sorry ale matme podstawowa tylko najwieksze debile nie zdaja,

Sama korepetytorka mówi że tam w tej podstawie są rzeczy za trudne i zbyt podchwytliwe momentami (!) Nie mogę pracować bo nie chcę sobie zszargać zdrowia jakąś podłą robotą a druga sprawa jest taka że nawet jakbym ją podjął to to by oznaczało zaprzepaszczenie matematyki. Nie pogodziłbym w żaden sposób tych dwóch rzeczy.

Gość gość
studiów tym bardziej ze swoim lenistwem nie pogodzisz

Gość gość
Korepetytorka to idiotka. Na tej maturze sa takie bzdety, ze szok. Jestes po prostu leniem i szansa, ze znajdziesz z takim podejsciem dobra prace i ogolniu ustawisz sie w zyciu jest zerowa, ale zycze ci jak najlepiej.

Gość gość
Jaka droge czlowieku? Sam sobie ja zamknales przez swoje lenistwo.dlaczego nie wymagasz niczego od siebie? Powiedz co chcesz studiowac. Ja jestemstudentka, moze cos ci doradze

No jakby były bzdety to by ta 1/4 absolwentów co zawsze nie zdaje zdała, ja bym też zdał. Ale nie bo są momentami zadania z matury rozszerzonej, podchwytliwe odpowiedzi, gra słów w treściach zadań. Ktoś to mówił że taki wysoki poziom ma na celu przesunięcie części tych abiturientów do prywatnych szkół. Czyli układy rządzą.

Gość gość
Nie zdali ci, co przez 3 lata nie zrobili nic i po drugie nie potrafia logicznie myslec,a tacy nie powinni studiowac tylko wykonywac prace fizyczne. pomysl 80 procent zdalo z tzw palcem w tylku, to dlaczego ty nie zdales? Moze i sa podchwytliwe rzeczy, ale nikt ci nie kaze pisac na 100 %, na kazdej, absolutnie kazdej tzw nowej maturze pojawiaja sie te same rzeczy tylko zmieniaja dane. I tylko ktos kto przez 3 lata w liceu nic nie robil moze tego nie zdac. Przeciez tam mozna zadnego zadania otwartego nie zrobic i zdac. To jest parodia.

Gość gość
zdawałam 8 lat temu maturę rozsz z matmy i fizy. matmę zdałam na 98%. z palcem w dupie. była tak łatwa, że ja pierdolę :D pozdrawiam i życzę boskiego cudu 🖐️

Gość gość
jeśli przyjąć tezę, żeś tuman nadzwyczaj nieprzeciętny, przy założeniu, że przeciętny abiturient obecnej matury to rozwydrzony i roszczeniowy debil, który jednakowoż zdać ją potrafi, wtedy nie tylko zauważa się brak sprzeczności, ale i pełną zgodność z tym, co napisałam.