Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

coctail worlds Łosice opinie

Polecane posty

Gość gość

Moi Drodzy, ostatnio korzystałam z usługi barmańskiej firmy "Coctail Words" w Łosicach i chciałam podzielić się z Wami moim uwagami. Zdecydowaliśmy się z moim narzeczonym na pakiet droższy. Niestety pomimo wielkich próśb nie dostaliśmy przed weselem informacji jakie drinki będę wchodziły w ten pakiet, wiedzieliśmy tylko, że będą to koktajle z suchym lodem. Oboje byliśmy bardzo podekscytowani. Jednakże na przyjęciu okazało się, że nikt nas nie poinformował, że niestety, ale kurier nie dowiózł lodu, sama musiałam powędrować do barmanów i poprosić ich o wiadomość odnośnie do suchego lodu, ponieważ Panowie nie mieli o tym zielonego pojęcia, że w ogóle mają robić takie drinki. Jednakże to nie było najgorsze. Umówiliśmy się, że wynagrodzenie będzie składało się z dwóch części: tzw. robocizna oraz pieniążki na produkty do koktajli. Okazało się, że nasi goście nie byli chętni na korzystanie z usług barmańskich, więc spodziewaliśmy się z narzeczonym, że alkoholu, który wchodził w skład drinków zostanie nam bardzo dużo, już zacieraliśmy ręce. Jakie było nasz zdziwienie, kiedy zobaczyliśmy rano, że została tylko nasza wódka weselna, a po reszcie alkoholu nie buło śladu. Zwracajcie baczną uwagę na rzeczy, które nie są zawarte w umowie, tylko dogadujecie się ustnie. Najlepiej kupujcie alkohol sami albo zażądajcie za niego faktury.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować