Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Jesteśmy z Tobą HIM

Polecane posty

Gość gość
transwestyta:]

Gość gość
Też jestem z infernalką i nie rozumiem tej nagonki na nią. Co komu ta biedna dziewczyna zrobiła? Bo po dwóch porodach, ma nadal fajną figurę? Niech mi ktoś to wytłumaczy.

Gość gość
jakie muzeum? fiku jest rocznik '89

Gość gość
Na tym ostatnim wygląda jak by ją z trumny przed chwila wyciągnęli.

Gość gość
połączenie tych bazarowych kolczyków z perłami hahahahaha

Gość gość
89 no to matka natura nie obeszła się z nią łaskawie.

Gość gość
Bo po dwóch porodach, ma nadal fajną figurę? Niech mi ktoś to wytłumaczy xxx bo obraza ludzi i udaje święta katoliczke cnotke a puszcza sie od czasow nastoletnich z ruuuchaczami

Gość gość
miala dwa porody?

Gość gość
gość dziś paru ludzi tu wyzywala i się wywyższała. choćby ostatnio jak wróciła podpita z nad wody, zaczęła wyzywać wszystkich od przegrańców.

Gość gość
paszkwil masakryczny, jak by do mnie podeszla i tak się uśmiechnęła, to bym depresji chyba dostal. Przynajmniej wiem z kim mam do czynienia, ochyda... K-ce

Gość gość
Serio, fiku wyląda jak facet :-D

Gość gość
No chyba że tak.

Gość gość
Depresja i koszmary :-D

Ja pi*rdolę, ale to forum schodzi na psy. Same modelki i modele bez skazy tu przebywają, że tak krytykują. :D Już nie wspomnę o tym, że obraza uderzająca w fizyczność to chyba największa nizina, ale tacy idioci jak Wy tego nie zrozumieją. :classic_cool:

Ja pi*rdolę, ale to forum schodzi na psy. Same modelki i modele bez skazy tu przebywają, że tak krytykują. :D Już nie wspomnę o tym, że obraza uderzająca w fizyczność to chyba największa nizina, ale tacy idioci jak Wy tego nie zrozumieją. :classic_cool:

Gość tina123444
uwaga !!! laski właśnie się dowiedziałam że nawet zwykłe tabletki antykoncepcyjne mają także działanie poronne o czym się z przyczyn marketingowych nie mówi, nie wierzycie to wpiszcie to w wyszukiwarke

Gość gość
Moczyła się wczoraj ściaprana tanim alkoholem w sadzawce niczym hipopotam, koleś ktory tam był nawet na nią nie spojrzal, czemu akurat się nie dziwię, bo nie było na co. Wrócila potem do swojego chlewika, odpaliła kompa i wściekła zaczęła wyzywać ludzi, tylko nóżka jej się podwinęła, bo trafila kosa na kamień i zostala rozjechana

Gość tina123444
UWAGA !!! LASKI WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁAM ŻE NAWET ZWYKŁE TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE MAJĄ TAKŻE DZIAŁANIE PORONNE O CZYM SIĘ Z PRZYCZYN MARKETINGOWYCH NIE MÓWI, NIE WIERZYCIE TO WPISZCIE TO W WYSZUKIWARKE

Wiecie co ? Może i ja sobie robie jakieś żarty, pisze głupoty ale wy jesteście naprawde wredni. najwyraźniej życie wam niedokopało jeszcze i musici odczuć ból na własnej skórze aż nabierzecie empatii. Tak zwyzywać dziewczyne..