Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnmarrek

Zakochalem sie w szwagru

Polecane posty

Gość gośćnmarrek

Wiem jak to brzmi ,ale musze w koncu to z siebie wyrzucic ,on jest mezem mojej siostry ,zawsze mi sie podobal ,ale nigdy nie dawalem nic po sobie poznac ,nie wiem jak sobie z tym radzic kazde spotkanie rodzinne to katorga,jak go widze i z nim rozmawiam miekna mi kolana,moze ktos mi cos doradzi w tej patowej sytuacji

Gość gość
jestes za fajdanym pederasta ??

Gość gośćnmarrek
Dlaczego mnie obrazasz? Nigdy nie mialem faceta ,zawsze dziewczyny,ale on ma to cos ciezko mi to opisac ,a co gorsza dusze to wszystko w sobie od kilku lat..

Gość gość
chcial bym aby wrocily lata 90te gdzie gazdy pederasta dostawal po ryju jestes z pedalonym pederasta

Gość gośćnmarrek
Najpierw naucz sie moze pisac po polsku prostaku !

Gość gośćnmarrek
Czy ktos normalny mi cos doradzi,mam w planie porozmawiac z nim i mu o wszystkim powoedziec ,moze sobie wyobrazam ,ale czasem wydaje mi sie ze on odwzajemnia moje uczucie..

Gość gość
Skoro jest mezem siostry, to daj sobie spokoj. Sprobuj zapoznac innego faceta, zajetych sie nie tykaj. Twoje wyznanie tylko popsuje Twoje relacje z cala rodzina.

Gość gość
Wlasnie tego sie boje,chyba masz racje ,nie chce stracic swojej rodziny ,a inni faceci na mnie wogole nie dzialaja..

Gość gość
lepiej nie gadaj nic szwagrowi ! bo wasze relacje z pewnością się popsują

Gość gośćnmarrek
Wydaje mi sie ,ze jestem hetero chociaz juz sam nie wiem nigdy nie czulem czegos takiego do zadnej dziewczyny ani faceta ,on jest moim przyjacielem mamy wspolne hobby I spedzalismy duzo czasu razem i z czasem rozwinelo sie to uczucie ,teraz urodzil im sie synek i ta przyjazn sie jakby urwala chociaz widzimy sie co niedziela na rodzinnym obiedzie ale to juz nie to samo,siostrze nie powiem nigdy nie mam serca jest taka szczesliwa ..moze po prostu potrzebuje psychiatry juz sam nie wiem topie swoje smuty w alko..zycie jest popieprzone a ja jestem skazany na nieszczescie.

Gość gość
jeszcze bronicie i doradzacie temu pedałowi niech powie szwagrowi co do niego czuje to mu szwagier moze miske oklepie rzygac mi sie chce

Gość gośćnmarrek
Tak fantazjuje o nim ,tesknie ze nim ,zazdroszcze siostrze kiedy on ja obejmuje i czuje sie z tym wszystkim jak s**t.. Stracilem brata w wypadku dwa lata temu i on wypelnil tez te luke w moim zyciu..ineccesible jestes w podobnej sytuacji?

Gość gośćnmarrek
Rozumiem ,mam nadzieje ze ci sie uda.

Gość Ruda_Paskuda92
Po pierwsze, zastanów się, czy faktycznie się zakochałeś, czy czujesz coś na kształt fascynacji drugą osobą. Często tak jest u kobiet, spotykamy drugą kobietę z którą możemy zaprzyjaźnić się tak, że nasze kręgosłupy się zrosną, ale to po jakimś czasie mija. Spróbuj na nowo zakochać się w swoje żonie, dostrzegaj jej zalety, przymykaj oko na wady. Pooglądaj stare zdjęcia, powspominaj jak to było, kiedy się poznaliście... Nie pozwól uciec tej miłości, nie dlatego że ten drugi to facet, brat żony, proboszcz z sąsiedniej wioski czy emerytowana nauczycielka muzyki. Nie pozwól jej uciec dlatego, że pokochałeś swoją żonę już raz na tyle,by się jej oświadczyc-pokochasz ją też drugi raz na tyle, by cały świat znów przestał istnieć.

Gość gośćnmarrek
Nie mam zony ,kilka miesiecy temu rozstalem sie z dziewczyna.