Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wywołać duchy?

Polecane posty

Gość gość

Pytam poważnie

Gość gość
Teraz znowu duchy... Człowieku, ogarnij się! Chcesz mieć przewalone życie to się pobaw w to!

Gość gość
Nie chcę rozwalić sobie życia, chcę być spirytystką. Właśnie czytam o tym książkę.

Gość gość
tylko nigdzie nie podają info, jak to zrobić..

Gość gość
Nie można być spirytystą i nie rozwalić sobie życia... Znam trochę te tematy i SZCZERZE Ci ODRADZAM TO!!!

Gość gość
idź precz podszywaczu!

Gość gość
Wiem, że to może być dla Ciebie fascynujące, ale proszę nie rób tego. Nawet jeśli jesteś osobą niewierzącą czy innego wyznania, to możesz mieć po tym poważne problemy. Złego ducha nie obchodzi, w co wierzysz i czy uznajesz jego istnienie, czy nie. Zniewoli Cię, jeśli ulegniesz takim spirytystycznym czy okultystycznym pokusom. Wszystkie istoty, te tzw. duchy, z którymi komunikują się spirytyści, to w rzeczywistości demony, które są niesamowicie inteligentne i potrafią podszyć się pod zmarłą osobę, tak żebyśmy im uwierzyli i brnęli w to dalej. A potem to już prosta droga to pełnego zniewolenia duchowego. Proszę Cię, uwierz mi: takie praktyki nigdy nie kończą się dobrze. Odwróć się od tego, póki masz jeszcze czas. Wiem, że to Cię niesamowicie ciągnie, ale to jest właśnie odczucie pokusy Złego. Jeżeli masz wewnętrzne opory przed np. wejściem do Kościoła lub odrzuca Cię od Boga i rzeczy związanych z wiarą katolicką, to już jest niepokojący sygnał i oznaka działania Szatana. Nie szkodź sama sobie.