Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aby chłopiec stał się mężczyzną!

Polecane posty

Gość gość

Moi mili! Proszę Was o radę! Ja i mój chłopak mamy 24 lata. On studiuje, czasami dorywczo pracuje, nie należy niestety do osób ambitnych, ale jest dobrym człowiekiem. Paradoksalnie jest dojrzalszy psychicznie ode mnie, ale tylko na niektórych płaszczyznach. Jest ułożony, dbający o mnie, rozsądny, opiekuńczy, troskliwy i cierpliwy. Powiedziałby ktoś, tylko brać za męża. Otóż jego druga strona, to chłopiec który ogląda się na rodziców, liczy ciągle na ich gotówkę, gra w gry zamiast uczyć się języka, czy rozwijać pasje, zamiast pracy wybiera internetowe wygłupy z kumplami, zamiast porozmawiać o uczuciach, woli uciekać od tematu, zamiast wziąć mnie za rękę na spacer, woli końskie zaloty i wygłupy. Moim zdaniem w związku potrzebna jest równowaga, zarówno powaga, jak i dobre poczucie humoru. Może i to durny problem, lecz powiedzcie mi, jak mam z taką osobą planować przyszłość? Co gorsza, wielu przystojnych, dojrzałych mężczyzn otacza się wokół mnie, ale ja ich odpycham z wiadomych względów i zaczynam się zastanawiać, czy postępuje właściwie?! Nie chcę go stracić, ale ostatnimi czasy jego zachowanie bardzo mnie od niego odsuwa i zasmuca. Proszę, podzielcie się swoimi doświadczeniami!

Gość gość
chłopiec staje się mężczyzną jak uprawia seks. więc prawiczki nie są mężczyznami!