Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zielona Rzyć

WEGAŃSKA DIETA WYSOKOWĘGLOWODANOWA 80 10 10

Polecane posty

Witam serdecznie! To mój pierwszy temat na tym forum. Nie wiem, czy już ktoś go wcześniej poruszyl, mam nadzieje, ze nie bede sie powtarzac. Jestem zainteresowana nawiazaniem kontaktu z wszystkimi obecnymi tu osobami, ktore prowadza weganski styl zycia i odzywiaja sie calkowicie badz w jakims stopniu w stylu 80/10/10, czyli 80 % naturalnych węglowodanow, 10% biała i 10% tłuszczu. Chcialabym poznac wasze historie, zachecic do wymiany przepisami, wasze wzloty i upadki, rady gdzie co i jak kupic/zjesc/zaoszczedzic. Ja ze swojej strony powiem, ze od paru tygodni staram sie jesc sniadanie i drugie sniadanie zlozone calkowicie z owocow, troche gorzej idzie mi w drugiej polowie dnia, bo mama gotuje mi pyszne weganskie obiadki, ale niestety nie zaluje sobie smazenia na oliwie itd. Zobaczymy jak pojdzie mi dalej. Pozdrawiam i zapraszam do wymiany pogladow :)

Gość gość
na oliwie się nie smazy, czekam na dalsze idiotyzmy:)

Gość gość
Polecałabym Ci dołączyć do grupy "Witarianizm" na fejsie, na kafe raczej za dużo mądrości na ten temat nie znajdziesz, a tam siedzą w miarę ogarnięci ludzie.