Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odnowić kontakt z byłym szwagrem? i czy to w ogóle możliwe?

Polecane posty

Gość gość

był z moją siostrą z 3 albo 4 lata, mieliśmy ze sobą naprawdę super kontakt, mieszkali od nas 300km, bo siostra przeprowadziła się na studia i tam się poznali. był okres, kiedy to częściej i lepiej się z nim kontaktowałam niż z nią. dochodziło między nami do spotkań, spotykaliśmy się na święta, większe imprezy rodzinne, wszystkich świętych. kilka razy w wakacje. raz z nim, czasem bez z niego. pisałam z nim smsy, gadaliśmy na skype. raz doszło między nami do pocałunku. nie wiem z czego to wyniknęło. nie komentowaliśmy tego. siostra rozeszła się z nim jakieś conajmniej pół roku temu, a mnie brakuje kontaktu. razem z ich rozstaniem urwał się nasz kontakt. brakuje mi tego. chciałabym żeby czasem do mnie przyjechał, ale to nie jest możliwe, bo co by powiedziała rodzina itd. z tego co wiem to ma inną kobietę.chciałabym czasem się do niego przytulić, czasami myslę o czymś więcej, tak wiem, to głupie, ale ten pocałunek nei daje mi zapomnieć.

Gość gość
jakby chciał mieć z tobą kontakt to by się na pewno odezwał. widocznie się zakochał.

Gość gość
chciałabym się z nim przespać :(

Gość gość
napisz do niego na fb.