Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina998

Czy mogę byc w ciąży ?

Polecane posty

Gość Karolina998

Witam, od 3 miesiący współżyje z chłopakiem, od jakiś 2-3 tygdoni mam wrażenie że mogę byc w ciąży, zaczęło się od tego że na moich stkach zauważyłam więcej gruczołków ''kropeczek'' sutki stały się większe, ale nie ciemnieją, piersi może odrobinkę sie powiększyły trudno stwierdzic, ciągle bulgocze mi w brzuchu, mam częste gazy i co najdziwiejsze ostatnio zauważyłam kropelkę jakby mleka rozrobionego z wodą(gdzie na siare było by za wcześnie) chociaż z tego co wyczytałam na innych forach inne kobiety mały już w pierwszym miesiącu ciązy. ostatnio również miałam tak jakby skurcz w pochwie .. trwało to z 5 sekund .. czy mogę byc w ciązy ? a i dodam że robiłam już dwa testy , ale wyszły negatywnie (koleżanka robiła testy w drugim miesiącu ciązy a dalej wychodziły negatywne)

Gość gość
zacznijmy od tego, że nie powiedziałaś nic o antykoncepcji i o częstotliwości współżycia. dni płodne są przez ok. 5 dni w miesiącu (należy do tego doliczyć ok. 5 dni wstecz, w których może zostać w tobie sperma - o ile nie współżyjecie w prezerwatywie).

Gość gość
Nie jesteś w ciąży.

Gość gość
ale co ma np skurcz w pochwie do ciazy?;/ dziewczyno idz do lekarza- opisujesz rózne objawy kazdy z innej parafii a ,,cos bulgoczące w brzuchu" to juz w ogóle ....

Gość gość
Zabezpieczaliście się? Współżyliście w dni płodne? W ogóle wyznaczasz je sobie? To bardzo ważne informacje.

Gość karolina998
Tak zabezpieczamy się gumkami, ale nie wiem czy współżyliśmy też w dni płodne.