Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIemurzyn

EGZOTYCZNA PRZYGODA

Polecane posty

Gość NIemurzyn

Witam Was serdecznie ;) Drogie Panie, doradźcie mi... Byłem ze swoją ukochaną ponad 3 lata... Nie układało się zbytnio, no ale postanowiliśmy dalej to ciągnąć i tak oto znaleźliśmy się w Holandii. Jesteśmy tutaj dwa miesiące. Przez te osiem tygodni byłem gnojony przez nią za wszystko, typowe "bo zupa była za słona". Nieważne. W końcu nie wytrzymałem , wygarnąłem jej wszystko przy ludziach. Oczywiście zrobiła z siebie wielką ofiarę, a ja stałem się tym złym w oczach wielu. Przechodząc do sedna. Ona się wyprowadziła, no ale w ostatnią noc "przypadkowo" wpadł mi w ręce jej telefon :D No i wyszło na to, że moja ukochana po 8 tygodniach pobytu zakochała się w murzynie z mojej pracy. I teraz pojawiają się moje wątpliwości... Czy po czymś takim dać sobie spokój, zmienić pracę i otoczenie czy może jednak dalej pociągnąć temat tak, by mnie na zawsze popamiętała... Co gorsza, murzyn jest tak jakby moim szefem w pracy, więc sytuacja jest nieciekawa.

Gość gość
nie mściłbym się no ale też nie zostawiał tego tak o.

Gość Niemurzyn
Po głowie chodzi mi taki plan...Pójść do pracy i na zbiórce wygłosić małe przemówienie, a potem pacnąć murzynka w głowę (chociaż w sumie, co on jest winny... ;) ) Nie wiem naprawdę co robić, nie chce sobie narobić kłopotów z powodu mojej "ukochanej", no ale naprawdę, trudno mi tak po prostu odpuścić. Nie chce się opić i zrobić jakiejś szopki, chciałbym to załatwić z klasą, "honorowo". Nigdy się nie spodziewałem, że znajdę się w takiej sytuacji, czuję się teraz jakbym był w "Pamiętnikach z wakacji", kosmos.

Gość gość
Cięzka sprawa... Ale nie martw się, jeszcze wróci z płaczem, a Ty wówczas pokaż jej drzwi.