Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w szkołach są klasowe ofiary

Polecane posty

Gość gość

Czy ludzie w tak młodym wieku nie mają uczuć?

Gość gość
Nie maja. Klasowe ofiary to ci bez kasy.

Gość gość
Bo dzieciaki (w szczególności w gimnazjum) są po prostu bezwzględnie okrutne. Nie wiedzą, że drugą osobę to najzwyczajniej w świecie boli. Wiem coś o tym, sama byłam wiele razy taką ofiarą.

Gość gość
Ludzie mają kompleksy od dziecka, leczą je pastwiąc się na słabszych psychicznie jednostkach. Obrazowo, debil bez uczuć wyższych, tępi konkurencję w zarodku. Większości tych s,ku/rwy/synów operacja udaje się, konsekwencje są odczuwalne na całym globie ziemskim.

Gość gość
Ludzie nie mają uczuć i tyle, a jeżeli ktoś ma naprzykład osoba wrażliwa to blisko takiej do samobójstwa

Gość gość
Bo szpanują przed dziewczynami i niestety skutecznie.

Gość gość
Wstyd się przyznać ale ja ośmieszałem jedną osobę najbardziej że wszystkich z klasy bo chciałem się popisać przed kilkoma osobami. Razem tworzyliśmy taką jakby grupę kturą rządziła całą klasą a ja byłem przywódcą i najgorsze w tym wszystkim że wszyscy bali się mi przeciwstawić, po prawie roku znęcanie się nad ofiarą ta przestała przychodzić do szkoły, po kilku dniach dowiedzieliśmy się że nasza ofiara miała próbe samobójczą na szczęście nie udaną i wtedy przestaliśmy się z niej śmiać ale było już za puźno bo sprawa była już w sądzie. Dzisiaj mija rok od tamtej pora a ja za 9 godzin mam stawić się w sądzie tylko przez to że chciałem zaistnieć

Gość gość
up

Gość gość
Uważam, że to poważniejsza sprawa od dopalaczy.Nękanie i wyszukiwanie słabszej jednostki trwa od zarania dziejów i ma się świetnie. Przez ten proceder traci się wartościowych ludzi.

Gość gość
I nigdy nie zapomnę tego pożądliwego wzroku kobiet jak się nad nim znęcałem.

Gość gość
gość dziś I nigdy nie zapomnę tego pożądliwego wzroku kobiet jak się nad nim znęcałem. x To nie były kobiety, to ten sam sort co ty zdegenerowanych jednostek.

Gość gość
Nawet kujonki były do mnie "milej" nastawione.

Gość gość
Szkoda, że w tym czasie nie poczytałeś np. słownika ortograficznego...

Gość gość
Inteligencja powinna iść w parze z urodą. Pomyłki uległyby wyniszczeniu. Kujon nie ma nic wspólnego z inteligencją, przeciwnie to zakuwający wszystko na pamięć osioł.

Gość gość
Przez ten proceder traci się wartościowych ludzi. x A jakie to niby "wartościowe" jednostki się traci. Jak facet nie umie się bić to nie jest prawdziwym facetem. Nie chciałabym być z kimś kto by mnie nie mógł obronić, bo jak sam się nie umie obronić to i mnie by nie obronił.

Gość gość
To że ktoś umie się bić, nie znaczy, że ma bić słabszych.

Gość gość
Dlatego warto zniżyć się do poziomu zwierzęcia broniącego własnego stada? Powodzenia życzę z takim myśleniem.

Gość gość
Mój były trenował sporty walki jeszcze w czasach szkoły (z dość dobrym rezultatem), czy to oznacza, że mógł się znęcać nad resztą, która nie trenowała? Bo byli słabsi? Na szczęście oprócz mięśni miał jeszcze rozum i empatię i nie musiał się dowartościowywać znęcając nad innymi.

Gość gość
Obrona nie ma nic wspólnego ze znęcaniem się nad innymi. Słabość okazuje ten,który się znęca.

Gość gość
Zgadza się znęcanie się jest chore

Gość gość
Mój znajomy był taką szkolną ofiarą. Aż ponoć (chodziliśmy do innych szkół, więc znam tą historię tylko z opowieści) któregoś dnia wybił zęba klasowemu cwaniakowi i się skończyło. Po prostu koleś przekroczył próg wytrzymałości mojego kolegi i dostał to na co zasłużył. A kolega był prześladowany głównie psychicznie przez to, że miał biedniejszych rodziców i nie pasował do swojej klasy, nie gadał z nimi praktycznie, więc nikt nie wiedział, że trenuje kickboxing od 1 klasy gimnazjum.

Gość gość
Dlatego warto zniżyć się do poziomu zwierzęcia broniącego własnego stada? Powodzenia życzę z takim myśleniem. x To jest co innego, każdy człowiek się broni, to naturalna reakcja, mężczyzna powinien umieć obronić swoją kobietę i dzieci przed krzywdą a nie znęcać się nad kimś bez powodu. Obrona jest uprawiedliwiona, czasem w obronie można nawet zabić i jest to uznane za okolicznośc łagodzącą. Dzieciaki znecaja się dla zabawy a to już jest sadyzm i to trzeba tępić.

Gość gość
Sorry panie, ale same wybieracie "złych chłopców" czy jak wy inaczej określacie "prawdziwych mężczyzn" więc jesteście współodpowiedzialne za znęcanie się nad innymi przez facetów,

Gość gość
Sama lubię złych chłopców, ale nie sadystów.

Gość gość
gość dziś Dlatego warto zniżyć się do poziomu zwierzęcia broniącego własnego stada? Powodzenia życzę z takim myśleniem. x To jest co innego, każdy człowiek się broni, to naturalna reakcja, mężczyzna powinien umieć obronić swoją kobietę i dzieci przed krzywdą a nie znęcać się nad kimś bez powodu. Obrona jest uprawiedliwiona, czasem w obronie można nawet zabić i jest to uznane za okolicznośc łagodzącą. Dzieciaki znecaja się dla zabawy a to już jest sadyzm i to trzeba tępić. x Powyższa wypowiedź w pewnym sensie usprawiedliwiała znęcanie się nad "słabszą"jednostką. Powiem więcej, znęcanie się, sprowadza wartościowych ludzi do stanu określanego mianem słabsza jednostka. Jednym słowem, znęcający się debil nie zdaje sobie sprawy jaką szkodę wyrządza własnej ofierze i społeczeństwu. Reasumując, powinno się takich utylizować.

Gość gość
Ale znęcanie się jest w pewnym sęsie czymś naturalnym u człowieka bo przecież człowiek jest cząstką natury a w naturze jest tak że silniejszy zjada słabszego

Gość gość
łobuzów się kocha, za grzecznych wychodzi

Gość gość
Dlaczego sa? Bo nie umieja p**********ic w ryło. Mi taka jedna grupka dziewczyn ciagle dogryzala i posuwaly sie coraz bardziej we wrednosciach. W koncu wzielam jedna najgorliwsza za klapy, wp*****lulam pare razy po gebie, do tego majtki jej zdjelam zeby kazdy mogl sobie obejrzec jej goly tylek i sie skonczylo... Tak sie robi z tymi wrednymi k*****i. W rylo az bedzie sina i wtedy jest spokoj. Mialam wtedy obnizone zachowanie, bo to ze sie nade mna znecaja nauczyciele nie widzieli, kazdy udawal ze nie widzi, ale to jak ta gnojowe pitraktowalam to bylo larmo na cala szkole, ale potem nikt mnie juz nie ruszal i tych z ktorymi sie znalam. Malo tego potem wszystkie ofiary w szkole przychodzily do mnie po wsparcie, a ja tylko mowilam do mendy co dokuczala " chcesz miec zdjecie twojego golego tylka na fb?" I sie konczylo... Tak sie to robi z mendami. Na nauczycieli nie ma co liczyc, szczegolnie jak menda jest snobem od bogatych rodzicow... Albert eistain powiedzial " swiat nie jest zly dlatego, ze zli ludzie czynia zlo ale dlatego ze tzw dobrzy ludzie odwracaja wzrok od tego i na nie pozwalaja"...

Gość gość
gość dziś Ale znęcanie się jest w pewnym sęsie czymś naturalnym u człowieka bo przecież człowiek jest cząstką natury a w naturze jest tak że silniejszy zjada słabszego x Bzdura. Drapieżnik zapewnia wyżywienie. Człowiek jest drapieżnikiem, jednak ma szare komórki. Choć zaczynam wątpić, wpewnym sęsie. K/urwa, ja pierttolę

Gość gość
Piękne słowa