Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból przy wypróżnianiu w ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Pod koniec wypróżniania, odczuwam spory i ból i podobno, jak powiedział lekarz, to nie są hemoroidy, bo na nie za wcześnie. (siódmy miesiąc ciąży) Zapisał mi procto glivenol, ale nie pomaga, Co to może w takim razie być, jeśli nie hemoroidy?

Gość gość
Powiększona przez płód macica uciska o******cę, więc gdy robisz kupę, to jest jej trudniej przecisnąć się przez o***t na zewnątrz. Stąd ból.

Gość gość
A można coś z tym zrobić, żeby ból zniknął? Piję na czczo szklankę wody, jem dużo owoców i warzyw, jogurty z musli i poprawy nie widzę żadnej ;(

Gość gość
Mam to samo. Mi nic nie pomaga.

Gość gość
sliwki, suszone sliwki na potege, codziennie olej parafinowy, lyzka dziennie, siemie lniane...

Gość gość
Łupiny babki jajowatej.

Gość gość
"Łupiny babki jajowatej. " Czyli błonnik witalny, chyba w rossmanie już jest np. ja zamawiam na all. Siemie lniane też jak najbardziej, i tez najlepsze ten z Rossmanna za ok 10 zł kg ale jest no najlepszy, ten bio.

Gość gość
A co powoduje ten błonnik i siemię? Chodzi o rozluźnienie stolca? Ja piję kawę i po jej wypiciu stolec jest luźniejszy, ale to nie eliminuje bólu, a tego najbardziej wolałabym się pozbyć.

Gość gość
gość dziś sliwki, suszone sliwki na potege, codziennie olej parafinowy, lyzka dziennie, siemie lniane... xxx mi dietetyczka mówiła, że owoce z dużą pestką - nektarynki, sliwki własnie moga przyspieszyc poród wiec z tym lepiej poczekac siemie lniane-jak najbardziej i ok 3 litry wody dziennie! siemie lniane mozna np do owsianki dodawac, do jogurtów-kupisz w aptekach lub spozywczych

Gość szybkaulga
Witam, hemoroidy występują pod wieloma postaciami, a niektóre z nich można stwierdzić tylko poprzez kolonoskopię i to niekoniecznie. Nie mniej, dolegliwości, o których wspominasz, wskazują na hemoroidy - niestety. Tyle tylko, że źródło hemoroidów, które mogą mieć postać swędzenia, pieczenia, bólu oraz krwawienia, nie jest stwierdzone przez obecną medycynę. W medycynie dalekowschodniej, która uznawana jest za jej główne źródło wiedzy, za hemoroidy odpowiedzialna jest osłabiona lub zniszczona śledziona - bardzo ważny organ. Proponuję zastosować środek o nazwie HEMOREND, który leczy nie tylko przyczyny ale również skutki. Oddziałuje również bardzo dobrze na obniżoną macicę . Nieocenione działanie ma w przypadku zatwardzeń, które również powodują hemoroidy. Producent TRAPHACO - WIETNAM, posiada certyfikat WHO. Dystrybucja w Polsce: 509 471 222. Z tego co wiem z gwarancją zwrotu w przypadku braku pożądanych skutków.

Gość szybkaulga
Witam, hemoroidy występują pod wieloma postaciami, a niektóre z nich można stwierdzić tylko poprzez kolonoskopię i to niekoniecznie. Nie mniej, dolegliwości, o których wspominasz, wskazują na hemoroidy - niestety. Tyle tylko, że źródło hemoroidów, które mogą mieć postać swędzenia, pieczenia, bólu oraz krwawienia, nie jest stwierdzone przez obecną medycynę. W medycynie dalekowschodniej, która uznawana jest za jej główne źródło wiedzy, za hemoroidy odpowiedzialna jest osłabiona lub zniszczona śledziona - bardzo ważny organ. Proponuję zastosować środek o nazwie HEMOREND, który leczy nie tylko przyczyny ale również skutki. Oddziałuje również bardzo dobrze na obniżoną macicę . Nieocenione działanie ma w przypadku zatwardzeń, które również powodują hemoroidy. Producent TRAPHACO - WIETNAM, posiada certyfikat WHO. Dystrybucja w Polsce: 509 471 222. Z tego co wiem z gwarancją zwrotu w przypadku braku pożądanych efektów.

Gość gość
Dziewczyny mam to samo. Czego nie przetestowałam śliwki woda z miodem na czczo blonnik raz zapilam suszone śliwki maslanka. Miałam meeega wzdecie i zero kupy. Pomogly czopki glicerynowe. Dla mnie odkryciem jest preparat lakcidmama . Początkowo brałam 3 saszetki teraz wystarcza jedna dziennie. Działa na tej samej zasadzie co napar z lnu tylko ze mi sie go juz nie chce gotować wiec ratuje sie tym. Do porodu zostalo mi 3tyg. A i zamiast chleba polecam chleb typu wasa jest smaczny i wiele ułatwia ;)a na hemoroidy świetne sa nasiadowki z kory dębu,tylko nie gorące.

Gość gość
Ty szybka ulga juz widzę jak kobiety w ciąży zamawiają jakies szemrane leki na hemoroidy w necie....