Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie produkty jecie? oszczędzacie na jedzeniu?

Polecane posty

Gość gość

kupujecie to co tańsze, czy raczej nie oszczędzacie na jedzeniu? czy np. wędliny, mięso kupujecie na promacji w supermarkecie czy płacicie drożej w sklepie z wiejskim jedzeniem?

Gość gość
ja jem fasole i oszczędzam na autobusie, bo mam odrzut

nie lubię wiejskiego jedzenia. kupuję to co lubię jeść a to przeważnie jest w przystępnej cenie chociaż na diecie powinnam jeść bardziej eko ale drogie...

Gość gość
na jedzeniu nie oszczędzam ;) tanie żarcie po prostu mi nie smakuje, nie jestem jak świnia, która wchłania w siebie wszystko co popadnie, oszczedzam raczej na głupotach typu kino, nowe niepotrzebne ciuchy, wyłączam światło gdy w jakims pokoju nie siedze

Gość gość
na jedzeniu najwięcej się oszczędza na innych wydatkach trudniej oszczędzić :O

Gość gość
Nie oszczędzam, czytam składy, jak mogę wybieram lokalnych producentów, a nie jedzenie z supermarketu, do tego mam trochę swoich warzyw. Lubie dobrze zjeść :)

Gość gość
nigdy nie oszczędzałam na jedzeniu, lubię dobrze i zdrowo zjeść, zawsze czytam etykiety na produktach, wolę zapłacić 6 zł za ketchup, który będzie miał w swoim składzie 80 proc pomidorów niż 3 zł za ten, który ma ich tylko 30 procent a reszta to konserwanty i woda, jem dużo owoców,zwłaszcza tych sezonowych, mięs i wędlin nigdy nie kupuję w supermarkecie, schab za 10.99 to żaden schab!!! pompowany wodą z antybiotykami, zawsze mięso i wędliny kupuje w sklepie, w którym są duże kolejki, wiadomo,że mają duży zbyt więc wszystko jest świeże na bieżąco, moja dieta jest również bogata w dobre ryby i wołowinę

Gość gość
Ja też na jedzeniu nie oszczędzam, kupuje to na co mam ochote. Też czytam składy, jak nie wiem co to jest to sprawdzam w necie, w miare zdrowe jedzenie wcale drogie nie jest :) Eko żarcie rzadko kupuje, bo jest bardzo drogie, a czy lepsze? nie wiem. Mam znajomą która oszczedza na jedzeniu, kupuje wszystko najtansze z biedronki i osiedlowego mięsnego, mortadele za 7zł kilo, najgorsze parówki, ma byc duzo i tanio :O a na głupoty ma kase, na nowy telefon, na gofry, na lody z budki, na coca cole, a potem miauczy ze nie ma pieniedzy, w ogole tego nie rozumiem.

Gość gość
:D moja kuzynka taka jest kupuje najtańsze mięso, bo wg niej wszystko jest zatrute, wszystko ma konserwanty, po co przepłacać ? ketchup, majonez ? ona kupuje najtańszy bo to jest to samo co ten drogi :D herbata ? tylko saga, bo przeciez to taka sama herbata jak inne tylko tania :D jak byłam z nią na grillu to kupiła kiełbase pakowaną hermetycznie w promocji za 4.90/kg :D

Gość gość
a później ludzie się dziwią ,że chorują na raka