Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak sie ze mna rozstal, pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Moj chlopak zauroczyl sie kolezanka i ode mnie odszedl, powiedzial, ze mnie nie kocha :( Wiem, ze od pewnego czasu duzo pisal ze swoja kolezanka, ktora zna w sumie tak samo dlugo jak mnie. Bylam troche zazdrosna ale tlumaczylam sobie, ze to tylko zwykla znajomosc, w koncu znali sie tyle czasu, jesli mialoby cos miedzy nimi byc to byloby wczesniej... Kiedy sie rozstawalismy, powiedzial, ze mnie juz nie kocha, nie przyznal, ze to jest zwiazane z ta dziewczyna, ale wiem, ze teraz ja podrywa, zaprasza na spotkania... Ona chyba narazie traktuje go jak kolege, ale boje sie, ze cos zaiskrzy miedzy nimi :( Chcialabym zeby do mnie wrocil, ale skoro on juz sie pociesza inna to chyba nie mam na co liczyc :( Zreszta nie wiem nawet czy bym go przyjela po takim czyms

Gość gość
Nic nie poradzisz, kochana.

Gość gość
z obserwacji dochodzę do wniosku, że faceci częściej dają nogę tak im lepiej widać z kwiatka na kwiatek

Gość gość
Facet cie nie kocha. Czy bylby teraz sam, czy z inna ciebie juz nie obdarzy uczuciem. Chcialabys takiego miec u swojego boku ze swiadomoscia, ze nie kocha cie? Dla mnie takie slowa bylby jednoznaczne. Powrot nigdy nie bylby mozliwy. Jakby chcial wrocic to z tego ze nic nowego mu nie wyszlo, litosci. Na pewno nie z milosci. Powiem ci ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Mnie porzucil maz, po 6 latach malzenstwa. Myslalam ze wtedy swiat mi legl w gruzach. Ze to koniec wszystkiego. Dzis jestem szczesliwa z kims innym i nie wyobrazam sobie ze moglabym dalej tkwic w pierwszym malzenstwien troche pocierpialam ale wiem se dobrze sie stalo. Tak musialo byc. Jesli bedziesz na sile zatrzynywac faceta to ani on ani ty nie bedziesz szczesliwa. Pozwol mu odejsc.