Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moi znajomi słusznie są na mnie źli? Chcę zabrać swoja mamę

Polecane posty

Gość gość

Mieliśmy jechać nad morze w 4. Jedna para moich znajomych i ja oraz moja siostra. Pierwotnie we 3 mielismy jechać bez siostry ale ich pomysłem było żeby dokompletować jeszcze jedna osobę - by było taniej. Niestety moja siostra nie może jechać a ja nie mam ochoty płacić za puste miejsce w moim pokoju, dlatego chcę zabrać swoją mamę. Oni się nie zgadzają. Jedziemy moim samochodem. Pokoje mamy oddzielne. W czym problem?

Gość gość
Ja będę spał z Tobą w pokoju. Zgadzam się na seks z Tobą w gumce. Co Ty na to?:)

Gość gość
podpowiedzcie

Gość gość
autorko, weź ze sobą swojego faceta, przecież będzie seks

Gość gość
Problem jest w tym, że oni cię wykorzystują. To nie będą udane wczasy. Wspomnisz moje słowa.

Gość gość
i dodam, ze nie jestem córeczką przy maminej spódnicy, na co dzień mieszkam setki km od domu rodzinnego i po prostu nie chce marnowac wakacji i godzic sie na cos wbrew sobie

Gość gość
Jesli lubisz spedzac czas ze swoja mama, nie klocicie sie itd to oczywiscie, ze bierz! co maja do tego znajomi, rodzina jest najwazniejsza, a poza tym masz wolne miejsce to dlaczego nie skorzystac z tego? to nie koncert zyczen, tylko twoja sprawa

Gość gość
Fajnie że nie jesteś zdana na nich że masz swoje auto weź mamę i się nie zastanawiaj na pewno się ucieszy a jak nie chcą to jedź bez nich

Gość gość
Masz kijowych znajomych, co chcą Cie wykorzystać. Skoro oni do Twojego pokoju nie mają NIC, a jeszcze jedziecie swoim samochodem ? To ONI MOGĄ SPADAĆ :) Jak najbardziej bierz mame, co Oni by chcieli ? Niech idą do remizy jak im mało rozrywki.

Gość gość
Podejrzewam, ze mysla ze bedzie dretwo. Ze nie poimprezuja tak jak bez twojej mamy. Ze beda skrepowani nie beda mogli pierdzielic o glupotach. Jarac****ic na potege.

Gość gość
Właśnie na to wychodzi, że ja mam ich zawieźć, zapłacić swoje i wszystko ma być po ich myśli. Ja urlop mam dwa razy w roku dłuższy, w domu rodzinnym jestem może 3x w roku. Nie chcę zmarnować urlopu...ani jednego dnia....