Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziekuje że jestem z pokolenia X a nie Y

Polecane posty

Gość gość
anonimowy czy nie i tak nie wiadomo kto , skad i dlaczego tu jest Po prostu jedno wielkie "X";-)

Gość gość
masz na mysli, ze gimbaza tzw. stan umyslu i puszczalstwo? a co maja powiedziec ci, co nie maja facebookow, instagramow, nie imprezuja, nie wysylaja fotek z rasi, nie dokumentuja kazdej chwili ze swojego zycia, wygladaja i ubieraja sie w miare normalnie... bo ja bedac normalna osoba czuje sie nienormalna.

Gość
Witaj Kasiu, od razu przyjemniej ;) Sens wypowiedzi nie zależy od autora, jak napiszesz coś mądrego to Twoje słowa same się obronią ;)

Gość gość
Pokolenie X to dzisiejsi 30 i 40 latkowie . NIe którzy nie uznaja facebooka i innych takich w necie choc to oni byli współtwórcami tego :-)

Gość gość
To ja będę pelagia.Popatrz jakie masz szczęście.Same idiotyzmy wypisujesz,a mimo tego tyle nicków ci odpowiada.

Gość
Rozmowę ze mną możesz sobie wpisać do CV ;)

Gość gość
No widzisz?A mnie to nie bawi.:-o Myślę,że to twoje cwaniactwo bierze się stąd,że dla twoich koleżanek jesteś uosobieniem ich największych pragnień.Masz nie damski nick.

Gość gość
to nie jest cwaniactwo. To jest wtórny debilizm. A na marginesie, to jest południe, nie wieczór. Co on tutaj robi.?

Gość
Wieczory mam zajęte, mam dla Was czas teraz - korzystajcie ;)