Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale jestem wkur.....Przeplacilam za

Polecane posty

Gość gość

stanik! dzis bylam kupic stanik 75F zbierajacy.. Kupilam go za 240 zl. Aokazalo sie ze jest w necie u producenta za 140!!! :/ kobieta nie chce go przyjac z powrotem. jestem wkurzona na maxa.. moge cos zrobic w takiej sytuacji?

Gość gość
Nic nie zrobisz, sklep nie ma obowiązku przyjąć zakupionego towaru.

Gość gość
No co zrobić.. :/ powiedziala ze moge wymienic na inny. Wiecej nie bede kupowac w sklepach stacjonarnych "malych"...

Gość gość
Kup nowy a ten sie moze na namiot przyda, dobrego podwojnego namiotu nie kupisz za 240 zeta :P

Gość gość
Chyba każdy z nas miał taka wpadkę. Najlepiej nie myśleć o tym, to tylko pieniądze, choć to normalne, że nam ich szkoda, szczególnie, że to niemała kwota.

Gość gość
a ja zmieniłam telefon na smartfon, który łączył się z netem a ja o tym nie wiedziałam i zżarło mi kartę za 50 zł w 4 dni.... też wpadłam w wściekłość... ale trudno...trzeba żyć dalej... jednak to prawda ze człowiek uczy się na błędach :)

Gość gość
Jak to nie ma obowiązku przyjąć towaru ? Oczywiście że ma jak masz paragon metki to oddaje do sklepu, jak to nie chce przyjąć ? Ona sobie może chcieć ma przyjąć koniec kropką takie masz prawo do zwrotu towaru

Gość gość
Sklep nie ma obowiązku przyjąć towaru. Doucz sie trochę kobieto.

Gość gość
Zwrot pełnowartościowego towaru zalezy wylacznie od dobrej woli wlasciciela sklepu. Tyle w temacie.

Gość gość
no co zrobic... :( kupiłam stanik "wyzszej polki" a i tak przeplacilam :(

Gość gość
jak cie stac na taki stanik to już nie rycz, że przepłaciłaś, matko - skoro wydawał ci się wart tej kasy to znaczy, że jest tego wart

Gość gość
no tak. ale czuje sie wyrooochana :x zrozumiem jeszcze 50 zl, a 100 to juz przesada. :x Nauczke na przyszlosc mam. Wiecej nie bede bielizny kupowac w malych sklepikach - tylko sieciowki (esotiq triumoh itd)

Gość gość
ajak firma biustonosza?

Gość gość
Alles

Gość gość
Mowi sie trudno :) zawsze mozesz wymienic na cos innego np. z promocji w tym sklepie, a biustonosz kupic u producenta :p tez sie tak nadzialam w smyku, kupilam nosidlo za 250 zl a na allegro takie samo 130 :) nowe :p z zwrotow nie przyjmuja, tylko wymiana na inny towar :)

Gość gość
No jutro jade wymienic :) Poszukam czegos tanszego i bedzie ok. Zjade chociaz ponizej 200 zl... wole kupic 2 stanik niz placic za 1 tyle ile jest pseudo "wart". Moj maz byl ze mna - uznal ze warto tyle wydac, ze wzgledu ze na moj rozm. trudno cokolwiek znalezc :/

Gość gość
Ale odkrylas Amerykę.... Ja mam 70 ff też niestety tanio nic nie kupię, a jednak zmierzyć trzeba :-) więc ja mierze w sklepie spisuje w przebieralni model rozmiar a potem kupuje na allegro.... 240 to dużo za Alles bo to polska firma i średniej jakości lepsze są angielskie panache lub freya.... Ale tu też najpierw trzeba zmierzyć bo freya ma zupełnie inna rozmiarówke niż alles.... Dziwna jesteś przecież taki rozmiar biustu masz chyba nie od dziś :-) mając nietypowy rozmiar trzeba nauczyć się kupować okazyjnie bo wiadomo że tanio nie jest z takim rozmiarem :-)

Gość gość
Ale odkrylas Amerykę.... Ja mam 70 ff też niestety tanio nic nie kupię, a jednak zmierzyć trzeba :-) więc ja mierze w sklepie spisuje w przebieralni model rozmiar a potem kupuje na allegro.... 240 to dużo za Alles bo to polska firma i średniej jakości lepsze są angielskie panache lub freya.... Ale tu też najpierw trzeba zmierzyć bo freya ma zupełnie inna rozmiarówke niż alles.... Dziwna jesteś przecież taki rozmiar biustu masz chyba nie od dziś :-) mając nietypowy rozmiar trzeba nauczyć się kupować okazyjnie bo wiadomo że tanio nie jest z takim rozmiarem :-)

Gość gość
No przepłaciłaś zdrowo, za tyle kupisz fajnego "brytyjczyka", za sporo mniej dużo lepsze polskie (Ewa Michalak, Comexim) :D Na przyszłość polecam sklepy ze Stanikowej Mapy - mają najczęściej strony netowe, więc od razu wiadomo jakie ceny orientacyjne plus masz pewność, że kupujesz coś naprawdę dopasowanego.

Gość gość
alles to nie jest żadna wyższa półka :o :o :o Wyższa półka to może być Avocado...

Gość gość
wczesniej kupowalam w esotiqu, triumph itd. Wtedy mialam 70E/F Teraz mam wiekszy - jestem w ciazy wiec wiadomo jak biust rosnie.

Gość MiuaMiauMiau
Jest wyższa półka od Esotiqów i tak dalej. A autorce chodziło o porównanie do tych firm (tak sądze)

Gość gość
A u brafitterki byłaś? jesteś pewna tego rozmiaru? jak jesteś pewna to na czas ciąży polecałabym poszukać na ebayu, tylko trzeba znać swój rozmiar angielski, tam można kupić bardzo dobre staniki (firmy dużo lepsze niż Alles) za kilkadziesiąt zł już z przesyłką;

Gość gość
Tak. to było z braffiterką.

Gość gość
MiuaMiauMiau - tak. chodzilo mi w porownaniu do esotiq. Heh:))

Gość gość
stanik zbierający :D każdy dobrze dobrany i dobrze uszyty stanik jest zbierający :P

Gość gość
18:25 no koronkowego zbierajacego miekkiego nie kupisz xD

Gość gość
że co??? Proszę: www.balkonetka.pl/katalog/size/70g/3 www.fullerfigurefullerbust.com/2014/02/27/a-review-of-the-sm-wrozka-by-ewa-michalak/ www.scienceandsilicone.com/scienceandsilicone/2014/07/ewa-michalak-reviews-style-comparisons.html

Gość gość
"Jak to nie ma obowiązku przyjąć towaru ? Oczywiście że ma jak masz paragon metki to oddaje do sklepu, jak to nie chce przyjąć ?" W Polsce nie ma takiego prawa ktore mowi ,ze sklep musi przyjąć towar wiec nic nie musi .