Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

kupowanie ubran w poczatkach ciazy to glupota

Polecane posty

Gość gość

Nie nie wierze w przesady ale kurde czy tak ciezko qytrzymac do tego 30 tygodnia? Brzuch nie jest jeszcze jakims monstrum i spokojnie tydzien qystarczy na skomplwtowanie qyprawki. Mowie o tym dlatego ze kolezanka w 6 tyg poSzla do gin byl pecherzyk ta ju radocha qracajac do domu poszla na zakupy kupila jakies ubranka. W 8 tyg serduszko bylo qiec ok od tej pory na kazdym spotkaniu siedziaa na allegro i pokazywala wozki ubranka itp.. Zero innego tematu. Ja jestem w 30 tyg i dopiwro teraz kupuje powoli. A ona bedac w 8 tyg zamowila wozek ubrania zabawli wszystko. W 10 tyg miala juz w domu wszystko nawet zapas pampwrsow. Moqilam jej ze to za szybko ale nie. I w 12 tyg poszla do gin serduszko w 9 tyg przestalo bic. Teraz siedzi i placze. Jej maz byl u nas zaputac czy moZe te rzeczy do nas przywiezc bo ona to oglada i popadaw depresje. Wspolczuje jej ale ja do 15 tyg nie myslalam nawet o wyprawce. Chyba w 27 kupolam jedne spiochy bo mi sie spodobaly. Czemu w 21 wieku tak wam spieszno kupowac wyprawe? Wiadomo jak ma sie cos stac to sie stanie i po porodzie czu w trskcie ale do tego 20 tug jest duze ryzyko a pozniej placz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować